İstanbul Pencere, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı Fuarları



2012 yılında 28 ülkeden 591 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşen ve 81 ülkeden 50.000 profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, 2013 yılında 12 salonda, toplam 98.000 m2 kapalı sergileme alanında sektörlere hizmet vermeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin önde gelen pencere, cam ve kapı üreticilerinin yer aldığı fuarların,  yurt içi ve yurt dışından yoğun bir ziyaretçi ilgisiyle karşılaşması bekleniyor.

Ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarda katılımcı ve ziyaretçiler için uygun buluşma ortamını sağlayan eşzamanlı fuarlar ve İstanbul Pencere Fuarı bünyesinde yer alan Alüminyum Özel Bölümü bir arada çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Pencere, alüminyum, cam, kapı, inşaat-yapı malzemeleri, plastik, makine, mimarlık, mobilya, kimya gibi pek çok farklı sektörden profesyoneller için bir çekim merkezi oluşturan fuarlar, satış ve pazarlama fırsatları barındırıyor.

Sektördeki son yenilik ve teknolojilerin sergileneceği İstanbul Pencere, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı Fuarları, katılımcı ve ziyaretçilerine bir fuardan daha fazlasını sunuyor. Fuarlar süresince gerçekleşecek seminerler ve etkinliklerle sektör içi bir bilgi ağı oluşturuluyor.  

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 13 - 16 Mart 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek İstanbul Pencere 2013, 14. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı ve eş zamanlı düzenlenen İstanbul Cam 2013, 3. Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim-İşletme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı ve İstanbul Kapı 2013, 5. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz ziyaret imkanı sunan online davetiye edinmek için www.istanbulpencerefuari.com ve www.kapifuaristanbul.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.