İstanbul Vinç Grup İtalyan Jekko’nun Temsilciliğini Aldı



İstanbul Vinç Grup bünyesinde, satış faaliyetlerini sürdürmek amacıyla 2008 yılında kurulan Tower Rent, başarılı Türkiye temsilciliklerine Avrupa’nın önde gelen paletli mini vinç (örümcek vinç) üreticisi İtalyan Jekko’yu da ekledi. İnşaat ekipmanları ve kiralama piyasasına Jekko gibi yeni ve güçlü bir marka ile giren firma, uzmanlaşmış kadrosu ve gelişmiş şube ağıyla inşaat ve iş makinaları segmentinde büyümeyi hedefliyor.

Kiralama filolarına katmak için uzun süredir Avrupa’da yoğunlukla cam takma ve inşaat işlerinde kullanılan 'paletli mini vinç (örümcek vinç)' çalışma sahaları ve imalatçılarıyla ilgili araştırmalar yapmakta olduklarına dikkat çeken İstanbul Vinç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bilgin, söz konusu işbirliği hakkında şunları söyledi:



"Avrupa’da kontakta olduğumuz 'paletli mini vinç (örümcek vinç)' kiralaması yapan şirketlerle de görüşmeler yapma imkânımız oldu. Bu araştırmalarımız sonucunda, teknolojik özellikleri, kullanım kolaylığı ve kalite yönünden üstünlüğüyle kararımız Jekko oldu. Bu ürüne ve markaya olan inancımız ve son üç yılda Türkiye ekonomisinde ve inşaat sektöründe yaşanan hızlı büyüme, bu ürünün Türkiye temsilciliğini de alma kararımızı hızlandırdı".
 
Kendisi küçük, marifeti büyük

Türkiye’nin son yıllarda artan bir ivmeyle büyüyen ekonomisi ve her gün bir yenisi eklenen dev inşaat projeleri, iş makinaları sektörünün de büyümesini ve çeşitlenmesini sağlıyor. İstanbul Vinç Grup, Jekko gibi kullanımı kolay, teknoloji ve dayanıklılığı yüksek, ürün yelpazesi geniş bir marka ile kısa sürede piyasada bekledikleri hedeflerine ulaşacağı kanaatinde. Jekko Paletli Mini Vinçler, en dar girişlerden ve kapılardan bile geçebilmeleri sayesinde kullanıcılara büyük avantaj sağlarken; iç mekânlarda akülü çalışabilmeleri özelliğiyle kokusuz ve gürültüsüz olarak işlerini tamamlayabilyorlar. Makineyle uyumlu vantuzlu cam takma aparatları sayesinde dış cephe cam montajı için de mükemmel araçlar.



Tower Rent, özellikle makine ve çelik konstrüksiyon montajı, panel kaplama, giydirme projeleri, cam montajı, cephe kaplama, genel kaldırma işleri, ahşap montajı, çatı üzerinde kaldırma işleri, endüstriyel bakım işleri için paletli mini vinçlerin vazgeçilmez olacağını öngörüyor. İstanbul Vinç Grup, kendi bünyesinde örümcek platform kiralama faaliyetleri için kurduğu Örümcekçi’ye, Jekko Paletli Mini Vinçleri de ekliyor.