İstanbul'da Yarın Bazı Yollar Kapalı



İstanbul Çağlayan Meydanı'nda yarın 11:00-17:00 saatleri arasında çeşitli açık hava toplantıları düzenlenecek. Bu nedenle saat 10:00'dan itibaren Çağlayan Meydanı'na çıkan bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Kapatılacak yol ve güzergahlar şu şekilde belirlendi:

Darülaceze, Piyalepaşa, Çağlayan Vatan, Kağıthane, Dr. Cemil Bengü, İzzet Paşa, Abide-i Hürriyet, 28 Nisan, Halide Edip Adıvar, Fevzi Çakmak caddeleri ile Feriköy Kasap, Akar, Eğitim, Ayazma, Gürun, Fırın Arkası, 1. Fırın Aralığı, Çınar, Çağlayan Top Sahası Yanı, Egemen, Yurt, Kanarya, Zafer, Yavuz, Avcılar ve Yeniyol sokaklar.

Pazar günü ayrıca, Kasımpaşa ve Çağlayan'dan Piyalepaşa Bulvarı'na, Okmeydanı Piyalepaşa Bulvarı'ndan Çağlayan istikametine, Mecidiyeköy'den Çağlayan'a katılımlar ile Kuştepe ışıklar istikametinden Çağlayan'a, Kağıthane Caddesi'nden Çağlayan'a, Okmeydanı kavşağından Darülaceze Caddesi'ne çıkış, TEM'den Darülaceze Caddesi'ne geliş, Piyalepaşa'dan Darülaceze'ye geliş, Perpa'dan Darülaceze'ye geliş, Gürsel Mahallesi gelişi, Halide Edip Caddesi Şişli gelişi ve Şişli'den Çağlayan'a geliş de trafiğe kapatılacak.

Kasımpaşa'dan Çağlayan yönüne gidecek sürücüler Okmeydanı ve Kağıthane istikametini, Okmeydanı'ndan Piyalepaşa yönüne gidecekler Haliç Hasköy istikametini, D-100'den Çağlayan ve Piyalepaşa Bulvarı'na gidecekler Okmeydanı ve Mecidiyeköy-Balmumcu istikametini, Kağıthane'den Çağlayan yönüne gidecekler Okmeydanı-Sütlüce-Çeliktepe-Gültepe istikametini, Vatan Caddesi'nden Çağlayan  istikametine gidecekler Kağıthane-Gülbağ-Mecidiyeköy istikametini, Mecidiyeköy'den Çağlayan yönüne gidecekler E-5 veya Şişli yönünü, Şişli'den Çağlayan yönüne gidecekler E-5'ten Mecidiyeköy-Kuştepe-Dereyolu istikametini, Okmeydanı'ndan Mecidiyeköy'e gidecekler E-5 istikametini, TEM ve Okmeydanı'ndan Şişli istikametine gidecekler Haliç veya Mecidiyeköy istikametini alternatif olarak kullanabilecek.