İstanbullular Dikkat: Bu Yol 3 Yıllığına Kapatıldı!



İlçenin en yoğun caddelerinden biri olarak gösterilen Alemdağ Caddesi'nin bir kısmı, yapımı devam eden metro çalışmaları kapsamında bu geceden itibaren 3 yıl süre ile araç trafiğine bariyerlerle kapatıldı. Alemdağ Caddesi ve Suiş Caddesi kesişimi ile Alemdağ Caddesi-Sütçü İmam Caddesi bağlantısı arasında kalan kesimin trafiğe kapatıldığı kaydedilirken, yaklaşık 50 metrelik mesafe ile kapatılan caddenin araç trafiği alternatif yollara yönlendirildi.

Ümraniye istasyonunun kazı çalışmaları nedeniyle kapatılan caddenin esnafı ise duruma oldukça tepkili.

Alemdağ Caddesi üzerinde börekçilik yapan Mustafa Eser adlı bir esnaf,caddenin trafiğe kapatılması ile mağdur olacaklarını belirtti. "Burası üç yıl kapanırsa biz, hepimiz biteriz" diyen Eser, "Bu kadar esnaf zor durumda kalır. Daha fazla mağdur olmamak için bir an önce bitirilmesi lazım. Şu anda kara kara düşünüyoruz; ne yapacağımızı da bilmiyoruz" dedi.

Metro çalışmaları kapsamında gece saat 23.00'ten itibaren Alemdağ Caddesi ve ve Suiş Caddesi kesişimi ile Alemdağ Caddesi kesişimi ile Alemdağ Caddesi-Sütçü İmam Caddesi bağlantısı arasında kalan kesim trafiğe kapandı.