İstikbal Regina ile Mutfaklarda Değişim Rüzgarları Esecek





















İstikbal kalitesini ve İtalyan estetiğinin buluştuğu İstikbal Regina, yepyeni kampanyası ile, bir ilke imza atıyor. İstikbal Regina, Türkiye’de ilk kez ‘mutfak mobilyası değiştirme kampanyası’ gerçekleştiriyor.

Kampanya kapsamında, eski mutfak mobilyalarını getirenler %12 indirim ile İstikbal Regina mutfak ve banyo modellerinden istediklerine sahip olabilecekler. Hem estetik hem de işlevsel modelleri ile dikkat çeken İstikbal Regina mutfak ve banyolar, indirimin yanı sıra Maximum karta peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkânıyla satışa sunuluyor. Ayrıca diğer kartlara da 16 aya varan taksit seçenekleri bulunuyor.

İstikbal Regina, ücretsiz montaj, keşif ve ölçüm imkânıyla da tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. İstikbal Regina’nın, modern ve şık çizgileri Franke ankastre cihazları, evyeler ve armatürlerle bütünlük oluşturuyor.

Zengin renk ve model alternatifleri ile göz dolduran İstikbal Regina’nın ürün gamında, çağdaş yaşam biçimini yansıtan evleri tamamlayıcı çizgilere sahip, şık, sade ve zarif, detaylara önem veren ve mekan kullanımında rahatlık sağlayan modeller yer alıyor.

Her mutfak mekanına, farklı ve özgün seçenekler sunan, zengin renk ve model alternatifleriyle dikkat çeken İstikbal Regina, ahşabın sıcaklığını mutfaklara taşıyan Gent, çağdaş bir yaşam biçimi için şık bir tercih olan Ultra, yerli ve ithal aksesuar alternatifleriyle istenilen tarzda bir mutfak yaratma imkanı sunan Canto, çizgileri ve içerdiği tüm detaylarla sadeliği ve şıklığı yansıtan Parma, tüm ayrıntılarıyla mutfakta rahatlık ve bütünlük sunan Karat, bir klasikte aranan herşeyin bulunduğu Palais, ekonomik ve şık Zita gibi özel modellerle tüketiciyle buluşuyor.