İSTON En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Arasında



İstanbul Sanayi Odası 2007 yılının en büyük 500 sanayi kuruluşunu açıkladı. Geçen yıl 79 basamak yükselen İSTON, 107 sıra yükselerek 295. oldu.  Listeye göre en hızlı büyüyen ilk 10 şirket arasında yer alan İSTON sektörünün de lideri oldu. 500’ü aşkın ürün çeşitliliği ile kentlerin altyapı ve üstyapı ürün ihtiyacını karşılayan İSTON, İstanbul’un yanı sıra Anadolu’nun bütün kentlerine ve birçok dünya şehrine de hizmet veriyor. İSTON, taksi durakları, çağdaş tasarım büfeler, çok amaçlı endüstriyel ofisler gibi birçok ürünü tasarlayarak kentlinin hizmetine sundu. Yüksek dayanımlı Reaktif Pudra Betonu üretmeyi başaran İSTON, bu alanda da bir ilke imza attı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir kuruluşu olan İSTON’un Genel Müdürü Kadir Serdar Taflan, “Türkiye’nin en büyük sanayi şirketi arasında olmak son derece onur verici. Geldiğimiz bu nokta; hızlı ve istikrarlı bir büyümenin sonucudur. Bizler bu aşamaya akılcı hedeflerimiz ve bu hedeflere uygun yönetim stratejilerimiz sayesinde geldik. İSTON’un gelişimindeki önemli bir hususu vurgulamak isterim ki; bizler yerli girdilerle üretim yaparak Türkiye ekonomisi için önemli bir katma değer oluşturuyoruz. Bizler için bu gelişim süreci yeni hedeflerle devam etmektedir. Kurma aşamasında olduğumuz yeni tesisimiz ile üretim kapasitemizi ve pazar ağımızı daha da geliştirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz Türkiye’nin ilk 100 büyük sanayi şirketi arasında yer almak.  Bu hedefimize ulaşmak için gereken bilgi, deneyim ve her şeyden önce bütün İSTON çalışanlarının paylaştığı ortak bir amaca sahibiz.” dedi.

Avrupa Birliği fonları destekli Ar-Ge projeleri ile kentsel yapılaşmanın gelişimine önemli katkılar sağlayan İSTON,  teknik donanım ve kalite standartları itibari ile de sektörünün lider kuruluşu olarak; uluslararası yeterliliğe sahip TÜRKAK onaylı laboratuarlarında tüm yapı sektörüne hizmet veriyor.