ISVEA, Modern Banyo Çözümlerine Armatürü de Ekledi



20'nin üzerinde farklı konsepte sahip 200'e yakın ürün sergileyecek olan ISVEA'nın bu yıl ki fuar konsepti ise "banyo modası" . ISVEA’nın İtalyan baş tasarımcısı Ettore Giordano tarafından tasarlanan Esse armatür serisi ile birlikte Coral ve Renon armatür serileri de ilk kez UNICERA Fuarı'nda sergilenecek.

Yalın tasarımıyla dikkat çeken armatürler siyah, beyaz ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneğinden oluşuyor. Aquaplus teknolojisine sahip bu armatürler son derece estetik görünüşünün yanısıra dakikada 9 lt su tasarruf ediyor.

ISVEA tasarımcılarından Sevil Acar imzası taşıyan Bei ve Covo banyo mobilyaları, önümüzdeki dönemin banyo modasını gözler önüne seriyor. Bei serisinde metal renkler kullanılırken; çapraz dolap ayakları banyoya farklı bir hava katıyor. Doğal ahşap kullanılan Covo serisinde ise, gri, füme ve beyaz renkleri tercih edilmiş.

Tasarım ve teknoloji, estetik ve tasarruf…
SmartFix teknolojisinden sonra SmartFix Plus'ı geliştiren ISVEA, üstten montaj imkanı sunarak hem kolay hem de estetik bir kurulum sağlıyor. Clearim teknolojisinden sonra geliştirilen Clearim Plus ise; daha steril bir klozetin yanısıra estetik su çıkışı imkanı veriyor.

Klozet sesinden rahatsız olmayın diye...
ISVEA'nın %100 sızdırmazlık testinden geçen gömme rezervuarları UltraSlient teknolojisine sahip. Yani kullanıldığında su sesi ile rahatsız etmiyor, hatta duyulmuyor. Sadece 16dB'de çalışan gömme rezervuarlar opak metalik renklerde tasarlanmış.