Italamp Markasından Rami



TEPTA Aydınlatma bünyesinde yer alan Italamp, yeni aydınlatma tasarımı Rami’yi tanıttı. Defne Koz + Marco Susani tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan Rami, üfleme cam sanatı ile üretilen büyük ebatlı bir sarkıt aydınlatma olarak dikkat çekiyor.

Big See Product Design Award ödülünün sahibi olan Rami, sarkıt kategorisinde çağdaş bir yorum olarak ön plana çıkıyor. Ağaç dallarını anımsatan organik formu ve şeffaf yapısıyla yaşam alanlarına doğayı taşıyan Rami, LED ışık kaynağı kullanıyor.

 

Reklam Goruntulenme Bolumu

 

“Dinginlik içeren bir güzelliğe inanıyoruz; Rami, bağırmayan, ancak güzel nesneler, zevkli deneyimler, ilginç hikayeler ile hayatı zenginleştirmeye çalışan, yüksek kaliteli bir tasarım” diyerek tasarım çizgisini anlatan tasarımcı Defne Koz, Rami’yi tasarlarken Murano’nun cam zanaatını 21. yüzyıla taşımak istediğini vurguluyor.

 

Bu modern yorumda Rami, eski aristokrat avizelerin en önemli karakterini koruyor; ışığın kırılması ve yansımaları ile zenginleştirilmiş parlak bir “bulut” gibi büyük ve resmi yemek odalarına veya otel lobilerine kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor.

145 cm genişliğe sahip olan Rami, 68cm yüksekliğe sahip. Tasarım, üç süspansiyon noktası ile farklı ebat ve hacimler oluşturulmak üzere modülasyona izin veriyor.