İtalyan Mutfak Devi ARRITAL Türkiye’de



Dünya mobilya sektörünün lider mutfak markalarından ARRITAL CUCINE Türkiye pazarına girdi. İstanbul ve Ankara’da 3 noktada satışına başlanan ARRITAL CUCINE, Türkiye çapında 15 satış noktasına ulaşmayı hedefliyor.

Dünya çapında 49 ülkede faaliyet gösteren İtalyan mutfak devi ARRITAL CUCINE, 30 yılı aşkın deneyimini günümüz mutfak trendlerini belirleyen tasarımlarıyla birleştirerek, Türk kullanıcılarının beğenisine sunmaya başladı.

ARRITAL CEO’su Mauro Giacomini “Türkiye pazarına girişimizi dünyanın finans ekseninin Batı’dan Doğu’ya olan hareketi ve bu paralelde Türkiye’nin üstlendiği yeni rolleri gözönüne alarak değerlendirmenizi isterim. Türkiye’de tüketicimize  ürünlerimizi sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi. Giacomini, Türkiye pazarını kendileri için aralayan Simetri Tasarım’a da teşekkür etti.

Simetri Tasarım Genel Müdürü Kerem Savaş Keleş ise, “Simetri Tasarım olarak  ARRITAL gibi güçlü bir dünya markasını sektöre kazandırmış olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. İstanbul ve Ankara’da üç satış noktası ile pazara ilk adımı attık, ARRITAL CUCINE TÜRKİYE olarak kısa sürede Türkiye’de 15 satış noktasına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.  



Fonksiyonelliği İtalyan şıklığıyla harmanlayan, klasik ve modern tarzlarda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ARRITAL CUCINE, üretimdeki yüksek kapasite ve kalite standartlarının yanı sıra, doğal ve sağlıklı malzeme kullanımıyla da her kesime hitap ediyor.

ARRITAL CUCINE, küçük ve dar alanlar için tasarlanan esnek modülleri sayesinde mutfağınızda geniş alanlar yaratarak, kullanışlı dolap, çekmece ve raf üniteleri ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Konusunda uzman montaj ekibiyle, kurulum esnasında ve sonrasında verdiği teknik destek ve zamanında teslimat ile ARRITAL CUCINE, kullanıcı memnuniyetini her şeyin üstünde gören sıcakkanlı ve işinde uzman bir İtalyan olarak niteleniyor.