İtalyan Robot Işık Üreticisi Coemar'dan 'Reflection LEDko'



Profesyonel ses ışık görüntü sistemleri konusunda faaliyet gösteren Elit Işık/Ses Teknolojileri, dünya çağında en kaliteli profesyonel üreticiler arasında yer alan firmaların Türkiye temsilcisi olarak faaliyet gösteriyor. Stüdyo ve TV uygulamaları, konferans ve konser salonları, tiyatrolar, alışveriş merkezleri v.s. için profesyonel çözümler sunan firma; projelendirme ve montaj hizmetleri ile sektöründe faaliyet gösteriyor.

Bu kapsamda Elit Işık/Ses Teknolojilerinin temsil ettiği markalardan biri olan Coemar’ın Reflection serisinin yeni üyesi LEDko, yumuşak kenarlı şekilli ışık projekte edebilen ilk Led profil olma özelliğine sahip. Ayrıca her rengi, her renk nüansını ve beyazın bütün gölgelerini yeniden üretebilme yeteneğini bünyesinde barındıran ürün, kurulum ve bakım giderlerini de minimuma indiriyor ve enerji tüketimini en az yüzde 70 oranında düşürüyor. Buna ek olarak normal bir yazıcıdan parlak yüzeyli kağıda gobo yazdırılmasına imkan tanıyor. Reflection LEDko lamba yenileme, dimmer, renk değiştirici ve jelatin giderlerinin tamamını ortadan kaldırıyor.

Reflection LEDko, üç farklı seçenek ile kullanıcıların beğenisine sunuldu; Reflection LEDko Full Spectrum, Reflection LEDko VariWhite 3000/7000 K ve Reflection LEDko White 3200 K.



Pixel ve leke olmaksızın sabit hüzme üreten Multi-LED ışık kaynağı 'Reflection LEDko Full Spectrum'un RGBW ve CMY renk karışımı, 3200K’dan 9000K’ya kadar beyaz ışık ve dijital renk filtreleme özelliğine sahip. Yumuşak ve keskin kenar profil seçeneği sunan ürünün dört bıçaklı çerçeveleme sistemi, her bıçak için radial pozisyon ve açıya uyarlanabiliyor. Renk karışımı sayesinde ister tungsten ister ateşlemeli ampullerle aynı renk sıcaklığı elde edilebiliyor.

Reflection LEDko Full Spectrum, 2 seçenekli curve ve 16bit çözünürlük ile elektronik dimlenebilme özelliğine ek olarak senkronize, rastgele ya da titreşimli strobe özelliklerini bünyesinde barındırıyor. 500HZ’den 5000 HZ’ye kadar Dmx aracılığıyla LED frekans kontrolü  titreşim problemini ortadan kaldırıyor (flicker free). LED ömrü yüzde 70 ışık ısısı hassasiyetiyle 50 bin saate kadar kullanıma izin veriyor.  Çeşitli, standart optiklerle ve aksesuarlarla kullanıma elverişli Reflection LEDko Full Spectrum, çok düşük gürültü seviyesindeki uygulamalar için ideal.

Reflection LEDko Full Spectrum ile Led ekran ya da Coemar DR1+ Plus aracılığıyla uzaktan kumanda yardımıyla ayarlama, adresleme, test etme ve ölçme yapılabiliyor. Bu sayede spotlar yüksek yerlerde asılıyken yanına gitmeden adres değişikliği ve kontrolü yapılabiliyor. DMX512A ile tek seferde 512 kanalın kontrolü sağlanabiliyor. 12,8 ve 4 DMX kanal mevcut. Powercon konnektör ile tek bir besleme kaynağından 16 Reflection LEDko'ya elektrik atlaması yapılabiliyor.