İzmir'in En İyi Standları Ödüllerini Aldı!



Foto: 20. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’in 'amacına en uygun tasarlanmış standı' Artstone'nin

Dr. Ülkü İnceköse, Dr. H. İbrahim Alpaslan, Elif Çelik, Erhan Arslan ve Ege Mine Kılıç’tan oluşan seçiçi kurul, 20. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de yer alan standları, standın ürünle kurduğu bağlantı, ürünün belirtilmek istenen niteliklerini en iyi şekilde vurgulaması, üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi, standdaki görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler, standların modülerliği ve yeniden kullanılabilir olma özelliklerine göre değerlendirdi.

Birincilik ödülü, önerdiği özgün sergileme tekniği, standın modülerliği ve farklı mekânlarda yeniden kullanılabilir özellikte olması açısından başarılı bulunması nedeniyle tasarımı mimar İbrahim Naç ve Artstone tasarım ekibi tarafından yapılan Artstone firmasına verildi.

İkincilik ödülüne, standın modülerliği, ürün ile kurduğu bağlantı, ürünün niteliklerini en iyi şekilde açıklaması sebebiyle tasarımına Metric Yapı mimarlarından İlkay Kurt’un imza attığı Metric firması değer görüldü.

Üçüncülük ödülü ise tasarımının sadeliği, ürüne yapılan vurgu ve farklı mekânlarda kullanılabilirlik özellikleri açısından başarılı bulunması nedeniyle, tasarımı mimar Burcu Demir yönetiminde Vefa Holding ekibi tarafından yapılan Ekoboard firmasına verildi.  

Tasarımı iç mimar Fulya Benli ve mimar Özer Özerdekli tarafından yapılan Argemo Mobilya Dekorasyon firmasının standı ise görsel malzeme kullanımındaki estetik, üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi açılarından başarılı görülerek, mansiyon ödülüne değer bulundu.

Tasarımı mimar Murat Saraylı ve mimar Hilal Arda tarafından yapılan As – El Yapı firmasının standı ise YEM Fuarcılık Özel Ödülü’ne değer görüldü.

Reklam Goruntulenme Bolumu