İzmirliler 13. Katta Havuz Keyfi Yapacak



Narlıdere'deki projesi ile adından söz ettiren Folkart Yapı'nın Mavişehir projesi de görücüye çıktı. Konutlarının ilk tanıtımını geçtiğimiz cuma akşamı sponsoru olduğu "Leyla'nın Evi" adlı tiyatro oyunuyla gerçekleştiren Folkart Yapı, İzmir'e yeni projelerle yatırım yapmaya devam edecek. İzmir'de 2006 yılında kurulan ve 3 kıtada faaliyet gösteren Saya Grubu iştiraki Folkart Yapı, Mavişehir'deki projesi ile de fark yaratmayı amaçlıyor.

Konfor ve güvenlik

Folkart Mavişehir Projesi, özel mimarisi ve göz alıcı manzarası ile denize 250 metre uzaklıkta yer alıyor. Yapımı devam eden dairelerin tümü farklı derinlik, yükseklik ve değişik mekan etkisi veren galerilerle denizi görebilecek şekilde tasarlandı. Tüm projelerde müşterilerine güvenli, huzurlu ve konforlu bir yaşam sürdürmeyi amaçladıklarını belirten Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Mavişehir'deki konutlarda da her türlü konforun ve güvenliğin sağlandığını vurguladı. Mavişehir projesi ile İzmir'de fark yaratmayı hedeflediklerini dile getiren Sancak, projenin özellikleri ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

"Mavişehir'de 24 saat güvenlik, yüzde yüz yedekli tam güç jeneratör, kapalı devre kamerayla güvenlik kontrolü, otoparklarda harekete duyarlı kamera, site girişinde iris okuma sistemi bulunuyor.

Otomatik sistem

Ayrıca otomatik bariyer, OGS ile araç giriş çıkışı, doğalgaz, duman ve yangın dedektörleri, otopark alanlarında karbonmonoksit gaz dedektörü ve uyarı sistemi de projemizde yer alıyor. Merkezi yangın ihbar ve uyarı sistemi ve misafirlere kartlı giriş sistemi gibi en yüksek seviyede güvenlik önlemlerini sunuyoruz."

Folkart Mavişehir'de 13. katta manzaralı jakuzi, açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme teraslarının yer aldığını anlatan Sancak, daire sahiplerinin 13. katta havuz keyfi yaşayacaklarını aktardı. 14. katta sauna ve fitness, 15. katta da gezinti ve seyir terasının bulunacağına işaret eden Sancak, "Bu proje içindeki dairelerin en önemli özelliklerinden biri de Control 4 Akıllı Ev Otomasyon Sistemi olacak. Bu sistemle daire sahipleri müziği, televizyonu, elektriği, iklimlendirmeyi ve daha pek çok özelliği evden ve hatta dünyanın her yerinden tek bir dokunuşla kumanda edebilecek" diye konuştu. Folkart Mavişehir'de örnek konutların İzmirlilerin görüşüne hazır olduğunu kaydeden Sancak, dairelerin 9 ayda hazır olacağını ve 2011 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Bayraklı'ya ikiz kuleler kurulacak

Folkart'ın İzmir'deki üçüncü projesi hakkında da bilgi veren Sancak, ülkenin en yüksek ikiz kulelelerini Bayraklı'da inşaa edeceklerini müjdeledi. İş ve yaşam merkezi olacak kulelerin 180 metre yüksekliğinde olacağını ve 42 kattan oluşacağını vurgulayan Sancak, 130 milyon dolarlık yatırımla İzmir ekonomisini canlandıracak büyük projenin inşaatına Ekim ayında başlayacaklarını sözlerine ekledi.