İzocam Armaflex-KY ile Üst Düzeyde Yalıtım Verimi ve Yoğuşma Kontrolü



İzocam Armaflex-KY, iklimlendirme, ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanılmak üzere kendinden yapışkanlı olarak üretiliyor.

İzocam’ın kullanım yeri ve amacına göre elastomerik kauçuk esaslı, kapalı gözenekli düzgün hücre yapısına sahip levhaları ısı yalıtımı amacıyla kullanılıyor. Kendinden yapışkanlı levhalar İzocam Armaflex-KY markasıyla piyasaya sunuluyor.

Ürün özellikleri

İzocam Armaflex-KY, esnek ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra ısı yalıtım değeri yüksek, suya ve buhara karşı dirençli olarak üretiliyor. Armaflex–KY, özellikleri ile en üst düzeyde yalıtım verimi ve yoğuşma kontrolü sağlıyor.

CFC içermeyen İzocam Armaflex, çevre dostu bir ürün olması ile de dikkat çekiyor.

Kullanım alanları

Ürün, sıcak ve su soğuk su devreleri, ısıtma sistemleri, iklimlendirme ve soğutma ekipmanları, çift sıcaklıkta çalışan sistemler, havalandırma kanalları ve tanklar, büyük çaplı boruların fitingleri’nde kullanılabiliyor.

Özel durumlar

İzocam Armaflex-KY levhaları özel uygulama şartları altında -200°C’ye kadar kullanılabiliyor. Güneş ışığına maruz uygulamalarda, UV etkisine karşı mutlaka koruyucu ceket veya koruyucu boya kullanılması tavsiye ediliyor.