İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM) Eğitimleri 2015



1998 yılından bu yana farklı eğitim düzeylerine sahip inşaat, yalıtım ve tesisat sektörü çalışanlarına eğitimler veren İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM)’in Şubat ayı eğitim takvimi belli oldu.

Isı, Çatı, Ses, Yangın ve Tesisat yalıtımı konularından oluşan eğitimler, alanında uzman eğitmen ve akademisyenler tarafından 2-27 Şubat arasında verilecek.

Kurulduğu günden bu yana toplam 18.930 kişiye eğitim veren İYEM, yeni yılla birlikte daha çok katılımcıya ulaşmayı hedefliyor. Tüm eğitimleri ücretsiz olarak gerçekleştiren İYEM’de, eğitimlerini başarıyla tamamlayan katılımcılara “Yalıtım Uzmanı Sertifikası” veriliyor.

Yalıtım sırasında yanlış uygulamalar, binalarda büyük enerji kayıplarına neden oluyor. Üretilen malzemelerin uygulama teknikleri birbirine çok yakın olsa da deneme-yanılma yöntemleriyle gerçekleştirilen uygulamalar genellikle başarısızlıkla sonuçlanıyor. Kaliteli ısı, ses, yangın ve su yalıtım uygulamalarında en etkili ve önemli unsur çalışanları sürekli eğitmekten geçiyor.

Doğru, gerekli, uygun ve yeterli eğitimi zamanında gerçekleştirerek, bilgiyi iletmek, paylaşmak, yaymak ve yenilikleri tanıtmak üzere kurulan İYEM, ülkemizde yalıtım, inşaat ve tesisat gibi birçok sektörün gelişimine de hizmet veriyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu


Eğitim Programı:

02 – 06 Şubat 
Konutlarda ve Sanayide Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu
09 – 11 Şubat  TS 825 Binalarda Isı Yalıtım Kuralları Eğitimi
12 Şubat  Kurumsal Bağlılık ve Etkili İletişim Becerileri Eğitimi
13 Şubat  Takım Çalışması ve Zaman Yönetimi Eğitimi
16 – 17 Şubat  Türkiye Yangından Korunma Yönetmeliği ve Uygulamaları
18 Şubat  Uygulamalı Klima Tesisatı Eğitimi
18 – 19 Şubat 
Sanayi Çatı ve Cephelerinde Yalıtım Eğitimi
20 Şubat  Örnek Çözümlerle Ses Yalıtımı Uygulamaları
23 – 27 Şubat  Uygulamalı Kalorifer Tesisatı Hesabı