İZODER, 17. Yaşını Kutladı



Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER, 17. kuruluş yıldönümünü bir davetle kutladı. İstanbul Ticaret Odası’nın Kandilli’de bulunan Cemile Sultan Korusu Tesisleri’nde gerçekleşen törende konuşma yapan İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Arıman, “İZODER olarak, 17 yılı geride bıraktık. Büyük azim ve kararlılıkla yalıtım sektörünün büyümesi ve güçlenmesi için çıktığımız yolda hedeflerimize bir adım daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İki yıl sürecek olan Dört Hayati Yalıtım kampanyamızı başarıyla yürütüyoruz. Özellikle yalıtım yatırımlarının, vatandaşlarımızın ekonomik durumlarına yapacağı artı değeri anlatmaya devam edeceğiz” dedi.



16 Haziran Çarşamba akşamı düzenlenen kutlama yemeğine; Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Özciğer, İMSAD Başkanı Orhan Turan da katıldı.

Gecede, İZODER üyelikleri 10. yılı dolduran firmalara İZODER Başkanlar Kurulu Başkanı Mehmet Özcan tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi. Dört Hayati Yalıtım Kampanyası’nın başta ana sponsoru Şekerbank olmak üzere, Amerikansiding, BlueSafe Mavikale, Fawori, Kütahya Yapı Kimyasalları ve Polisan’a ödülleri verildi. ‘Yalıtkan’ mizah dergisinin çıkarılmasında İZODER’e verdiği desteklerden ötürü Varol Yaşaroğlu’na teşekkür plaketi sunuldu.