İZODER Kuruluşunun 14. Yılını Kutladı



Türkiye’de yalıtım bilincini oluşturmak ve yaygınlaştırmak için çalışan Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in, 14. Kuruluş Yıldönümü 14 Haziran 2007 tarihinde Çubuklu 29’da kutlandı.

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, yaptığı açılış konuşmasında İZODER’in başarılarının; üyelerinin sürekli desteği ve bağlılığı ile gerçekleştiğine değinerek “İZODER, üyeleriyle beraber geçtiğimiz 14 yıl içinde çok önemli başarılara imza attı. Yalıtım sektörü geçtiğimiz yıl yüzde 20’lerin üzerinde büyüme gerçekleştirdi. İZODER olarak bu büyüme ve gelişimin devamı için 'yalıtım bilinci'nin yaygınlaştırılarak kalıcı hale getirilmesini en temel koşul olarak görüyoruz. Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla ikincisini yürüteceğimiz “Yalıtım Yatırımdır” kampanyası ile bilinçlendirme misyonumuzu daha etkin bir şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Ürkmez, ayrıca gündüz yapılan İZODER Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında; AB uyum sürecince yapı malzemeleri direktifinin getirdiği zorunlulukla yalıtım malzemelerine konulacak CE işaretlemesi yapabilecek akredite test ve belgelendirme kuruluşunun yatırım kararını aldıklarını, bununla ilgili detaylı açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti.

14. Yıl Kutlaması’nda ayrıca İZODER’e üyeliğinin 10. yılını tamamlayan Betek Boya ve Kimya San. A.Ş. adına Engin Tanrıverdi, Limit İnşaat ve Müm. Ltd. Şti. adına Levent Çetinor, Onduline Avrasya İnş. Malz. San. ve Tic. A.Ş. adına Binnur Eruş, Özgür Atermit San. ve Tic. A.Ş. adına Levent Özgür, Sika Yapı Kimyasalları A.Ş. adına Bülent Çolak ve Yalıtım Çözümleri San. ve Tic. Ltd. Şti. adına Cemil Karataş’a plaketleri takdim edildi.