İZODER’in Yeni Başkanı Levent Pelesen Oldu



İZODER’in Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 13 Nisan Perşembe günü yapıldı. Genel Kurul öncesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk yalıtım sektörünün sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. Prof. Dr. Mustafa Öztürk, yalıtım sektörünün öneminin farkında olduklarını belirterek, enerji verimliliği ve enerji tasarrufu için doğru malzemeler ve kaliteli işçilikle yapılan ısı yalıtımının, ülke ekonomisine katkılarının altını çizdi.

“Yeni yönetmelikler mutlaka çıkacak”

Yalıtım sektörünün uzun zamandır çıkmasını beklediği ses ve su yalıtımı yönetmeliklerinin de mutlaka çıkartılacağını belirten Mustafa Öztürk, sektördeki kayıt dışı uygulamalar ve haksız rekabetin önlenmesi için de sektör dernekleri ve Bakanlığın birlikte hareket etmesinin önemini vurguladı.

İZODER’in yeni başkanı görevi devraldı

Yönetim Kurulu Başkanlığına Mardav Genel Müdürü Levent Pelesen’in seçildiği İZODER’de, Başkan Vekilliğine İzocam Genel Müdürü Levent Gökçe ve Eryap Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Eruslu getirildi. Sektörün gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini vurgulayan Levent Pelesen, yaptığı konuşmada, İZODER’in yalıtım sektörü için bir başvuru merkezi olmaya ve yalıtım konusunda kamu ve kamuoyunu bilinçlendirmeye devam edeceğini belirtti. Sektörün büyümesi ve gelişimi için yeni yönetimin de gerekli çalışmaları aralıksız sürdüreceğini ifade eden Levent Pelesen, yeni çalışma döneminde, sektör adına çıkması beklenen yasa ve yönetmeliklerin takipçisi olacaklarını söyledi.

 

İZODER’in yeni yönetimi

İZODER Murahhas Üyesi Ertuğrul Şen’in Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdüreceği yeni Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş (Sayman), ODE Genel Müdürü Ali Türker, Güney Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bülent Güney, Sinerji Yalıtım Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Basaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ateş, Ravaber Genel Müdürü Harun Hasyüncü, Özgür Atermit Yönetim Kurulu Üyesi Levent Özgür, BTM Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez, Trakya Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı S. Ebru Şapoğlu, betek Yalıtım Grubu Direktörü Taner Soner Şahin, DKM İnşaat Genel Müdürü Volkan Dikmen.            

Levent Pelesen kimdir?

1964 Bursa doğumlu Levent Pelesen, 1988 yılında yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yapı fiziği konusunda eğitim aldı. Türkiye’de bina ısı yalıtım sektöründe yüksek teknoloji malzemeleri ile yeni sistemlerin geliştirilmesi ve uygulanmasında etkin rol aldı. 1995 yılında Mardav Yalıtım A.Ş’nin kuruluşunda bulundu ve Satış Müdürü olarak göreve başladı. 1999 yılında Genel Müdürlük görevini aldı ve 2001 yılından bu yana Yönetim Kurulu Üyeliğini ve Genel Müdürlük görevini sürdürüyor. Halen, ToroussYapı Elemanları Üretim ve Pazarlama şirketinin Yönetim Kurulu Üyeliği, Ravago Türkiye İcra Kurulu üyeliği, Ravaber Yapı Ürünleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği ve Stoper Yapı ve Yalıtım Sistemleri AŞ Yönetim Kurulu Üyelikleri bulunuyor. Levent Pelesen, evli ve iki çocuk babasıdır.

Reklam Goruntulenme Bolumu