İZOTİM 6. Yılında Ödüllerine Bir Yenisini daha Ekledi



Kuruluşunun altıncı yıldönümünü yemekli bir Boğaz gezisi ile kutlayan İzotim İnşaat, ödüllerine de bir yenisini ekledi. İzocam A.Ş.'nin Türkiye genelinde en çok sayıda uygulama yapan firmaya verdiği 'Uygulama Ödülü'nde birincilik gurunu yaşayan İzotim ailesi, yemekte ödül heyecanını da yaşadı.

Firmanın hissedarlarından Salim Ünal, "İşimiz zor; bu bayrağı yanına yeni bayraklar dikmeliyiz" derken, gelecekteki hedeflerini belirtti. Ünal, tüm İzotim ekibine gösterdikleri gayret, performans ve sadakat için teşekkür etti.

İzotim İnşaat, 2007'de birçok prestijli firmaya projeye danışmanlık ve uygulama hizmeti verdi. Bu projelerden bazıları, Varyap Varlıbaşlar - Teknik Yapı ortak girişimi Uphill Court Batı Ataşehir, Uphill Court Bahçeşehir, Ağaoğlu My World, Alarko Göl Malikaneleri III. Etap, Yapı Merkezi Four Seasons Otel İnşaatı, Ekinciler Ekinoks Alışveriş Merkezi, İlci İnşaat İstanbul Kentsel Dönüşüm Projesi, Sur Yapı Dora Park, Önalanlar Arte Verde Evleri, Dumankaya Trend, Er-Ba Forum Çamlık Alışveriş Merkezi, Polat inşaat Atapol Residence, Yapı Yatırım Bostancı City olarak sıralanabilir.