Japoma Stadyumu’nun Çatısında Polinet İmzası



Polikarbonat levhalar doğal ışık geçirgenliğiyle son dönemde en çok tercih edilen ürünler arasına girmeyi başardı. Camdan 200 kat daha dayanıklı malzemeden üretilen Polikarbonat levhalar darbeye dayanıklı ve hava şartlarına uyumlu olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Polinet’in ürettiği Polikarbonat levhalar, inşaat ve endüstri alanında kullanıldığı gibi teknolojinin gelişmesiyle ev ve iş yerinde de tercih ediliyor. Sera, alışveriş merkezi, havaalanı, stadyum gibi farklı tipolojideki projelerde Polinet’in polikarbon levhaları kullanılıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Kamerun’un en büyük şehri Douala'da yapılan 50 bin kişilik Japoma Stadyum projesinde Polinet, 5 bin metrekarelik alanda Polikarbonat ürün ailesinden MEGALUX ile çatı uygulaması yaptı. Megalux’ün 16 mm kalınlığında, beş duvarlı gövde yapısı ve 60 cm genişliğinde opal renkli panelleri kullanıldı. Bu proje için tasarlanan alüminyum paneller sayesinde çatıda yer alan geniş açıklıklar güvenli ve kolay bir şekilde kaplandı.

Megalüx Polikarbonat panelin her iki yanındaki tırnaklar kolay montaj ve güvenli kullanım imkanı sağlar, klipsleri paslanmaz çelikten imal edilir. Hem çatı hem cephe sistemleri için uygundur. Polikarbonat levhalar beş duvarlı gövde yapısı ile dış çevre etkilerine karşı su ve ısı yalıtımı, yüksek ışık geçirgenliğini de maksimum seviyeye çıkarmaktadır. Japoma stadyumunda doğal ışık geçirgenliğiyle ön plana çıkan Megalüx’ ün uygulama alanları arasında; fabrika binaları, benzin istasyonları, otel, hastane, fuar merkezi çatı ve cepheleri, otoparklar, iç dekorasyon uygulamaları gibi birçok alan mevcut.