Jeotermal Kaynak Arama İhalesi



Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Resmi gazetede yayımlanan ilan ile ilde 6 adet Jeotermal kaynak arama sahasının ihaleye çıkarılacağı duyuruldu. Arama sahalarının 3'ü Kütahya Merkez'de yer alırken diğer 3'ü Simav ilçesinde bulunuyor.

Kütahya Merkez'e bağlı Belkavak köyünde 60 bin 315 TL muhammen bedelle 3 yıl süre ile arama ruhsatı için ihaleye çıkarılan Jeotermal kaynak arama sahası için yatırılması gereken geçici teminat bin 810 TL olarak belirlendi. Merkez'e bağlı Söğüt köyünde 59 bin 986 TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan arama sahası için istenilen geçici teminat bin 800 TL olurken, Merkez'e bağlı Ovacık köyünde 60 bin 975 TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan arama sahası için istenen geçici teminat bedeli bin 830 TL olarak belirlendi.

Kütahya Simav'a bağlı Koyunoba köyünde 12 bin 784 TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan arama sahası için istenilen geçici teminat bedeli 384 TL olarak belirlenirken, Simav'a bağlı Başkonak köyünde yer alan arama sahası 32 bin 117 TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılacak. Simav'ın Kalkan köyünde yer alan arama sahası ise 3 bin 143 TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılıyor. İhaleler 4 Kasım tarihinde Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantı salonunda yapılacak.