Jotun İlkbahar Renkleri



İlkbahar, tüm renkleri ve sıcaklığıyla kendini göstermeye başladı. Bu bahar, sadece duvarlarınızı yenileyerek evinizde ferahlatıcı bir atmosfer yaratabilir; doğadan ilham alarak en güzel renkleri duvarlarınıza yansıtabilirsiniz. Doğada çokça göreceğimiz zarif, pastel yeşiller ve uyumlu tonları ile bahar havasını evinizin içine taşıyabilirsiniz. Yumuşak bir yeşil tonu tercih etmek isterseniz, Jotun’un en sevilen yeşillerinden biri olan 8302 Laurel evinize çok yakışacaktır. Dilerseniz daha açık tonu olan 8281 Pale Linden rengi ile birlikte de kullanabilirsiniz.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Baharın gelişiyle beraber doğadaki yeşillere, canlı kırmızıların eşlik ettiğini görüyoruz. 20167 Welcoming Red doğanın sıcak, kırmızı tonlarını evlerinize taşıyor, 20047 Blushing Peach ve 12120 Desert Pink ile de çok yakışıyor.

20047 Blushing Peach

Enerjik ve sıcak kırmızı renklerin sakin sarılarla bir araya gelmesiyle bahar hissi evleri sarıyor. İçerisindeki hafif sarı tonları ile bejler, yeşiller ve kırmızı renkler hoş bir kontrast oluşturuyor.

10580 Soft Skin ve 12075 Soothing Beige, sıcak renklerle çok güzel bir bütünlük oluşturduğu gibi; 6352 Evening Green ve 8469 Green Leaf gibi yeşiller ile de duvarlarda harika bir uyum yaratarak bahar havasını evinizin içinde hissettiriyor.

12075 Soothing Beige

Birçok renk arasından doğru seçimi yaptığınızdan emin olmak bazen zorlayıcı olabiliyor. Seçtiğiniz renklerin evinizdeki ışıkta eşyalarınız ve aksesuarlarınız ile uyumunu görmek Jotun’un renk çipleri ile çok kolay.

6352 Evening Green