Jotun’dan Yeni Bir Ürün; Fenomastic Zen



Yaşadığımız ve çalıştığımız alanlar için tercih ettiğimiz renklerin enerjisi kadar formülü de önem taşıyor. Özellikle uzun süre soluduğumuz ortamda, boyanın hava kalitesini etkilediğini unutmamak gerekiyor. Hayallerimizdeki renkleri duvarlara taşıyan Jotun’un yeni ürünü Fenomastic Zen ile aynı anda benzersiz mat görünüm ve temiz bir ortam yaratmak mümkün oluyor.

Leke tutmayan yüzey teknolojisi
Mutfaklar, evlerin en hareketli yaşam alanlarından biri. Yemek pişirirken sıçrayan, dökülen kirlerin korkusu ise zaman zaman yaratıcılığımıza engel olabiliyor. Özellikle mutfak duvarları için ideal olan Fenomastic Zen, Jotun’un bugüne kadar geliştirdiği en özel formülasyonlardan birine sahip. Leke tutmayan yüzey teknolojisi sayesinde duvarlara sıçrayan ketçap, çikolata, pastel boya gibi yağ içeren maddeleri çok amaçlı bir yüzey temizleyici ve nemli bezle; kahve, çay ve keçeli kalem gibi yağ içermeyen maddeleri de sadece nemli bir bezle kolayca temizlenebiliyor. Üstelik bu temizlik işlemi boyaya ve duvarın rengine herhangi bir zarar vermiyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Hijyenik duvarlar ve mükemmel renkler
Koyu renkli duvarlarla yaşam alanlarımıza derinlik katarak, eşyaların tam istediğimiz gibi görünmesini sağlayabiliriz. Koyu renklerle farklı bir ortam yaratmak isteyenler için Fenomastic Zen duvarları en güzel şekilde renklendirilebiliyor. Doğadaki dokulardan ilham alınarak tasarlanan yapısı ile pürüzsüz ve doğal görünüm sağlıyor. Duvarların estetik görünümünü uzun yıllar korurken aynı zamanda güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanı sunuyor. Fenomastic Zen, onaylı antibakteriyel formülü sayesinde duvarlarda küf, bakteri ve mantar oluşumunu engelliyor.        

Jotun 1776 Slate Lavender Pasta Chi

Çocuk odaları ve okullar için doğru tercih
Eğitim hayatına başlayan çocuklar, günlerin büyük bir kısmını iç mekanlarda geçiriyor. Bu alanlarla ilgili kriterlerin başında ise güvenlik ve sağlık geliyor. Özel olarak tasarlanan Fenomastic Zen, leke tutmayan yüzey teknolojisi sayesinde daha güvenli ve daha sağlıklı bir ortam sunuyor. Antibakteriyel özelliği sayesinde duvarlarda bakteri oluşumunu önleyen Fenomastic Zen, öğrencilerin okullarda da sağlıklı koşullarda öğrenimlerini sürdürmesine yardımcı oluyor. Su bazlı ve düşük VOC oranına sahip yapısı ile çocukların soluduğu iç ortamın hava kalitesine katkıda bulunuyor.

Jotun Rusty 2524