Kağıthane' nin Yüzü Gülecek



İnsan ve çevre duyarlılığını merkez alan çalışmalarıyla sosyal sorumluluk misyonunu yerine getiren Gülen Boya, yeni yılda da çalışmalarına devam ediyor.

Polisan ile Kağıthane Belediyesi’nin 31 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen protokol imza törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Okutan, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ve çeşitli Polisan yöneticileri katıldı.

“Benim İlçem Güzel Olacak” adı verilen kampanyanın hedefi, daha güzel bir Kağıthane. Yaz boyunca devam edecek kampanya ile, ilçede yaklaşık 30 bin binanın tüm dış cephe boya-bakım çalışmalarının tamamlanması planlanıyor.



“Kağıthane’yi köy görünümünden kurtaracağız”

Bugün gerçekleşen imza töreninde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, E5 ve E6 gibi önemli anayolların arasında uzanan ve İstanbul gibi bir metropolün tam ortasında yer alan ilçenin, tüm bu stratejik önemine karşın halen köy görüntüsü çizdiğini belirterek, “Amacımız İstanbul’a yakışır bir Kağıthane” dedi.

Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ise, “Ben de eski bir Kağıthaneli’yim ve buranın eski halini bilen biri olarak elimizden gelenin en iyisini, en kalitelisini, en uygun koşullarla yapma sözünü veriyorum,” diye konuştu. Bitlis ayrıca Polisan olarak, ilçe sınırları içinde bir okulun tüm boya masraflarına sponsor olacaklarını ve tüm okullara özel fiyat uygulanacağını müjdeledi.

Kağıthane protokolü nedir?

Polisan ile Kağıthane Belediyesi işbirliğiyle hayata geçen protokol, Kağıthane’yi güzelleştirmeyi hedefliyor. Yaz sonuna dek sürecek olan kampanya çerçevesinde Belediye tarafından tebligatla uyarı yapılacak yaklaşık 30 bin konuttan, süre sona erene kadar binalarının dış cephe boya ve bakım çalışmalarını tamamlamaları istenecek. Bina sakinleri, Belediye’den özel fiyatlı Polisan boyalarını satın alabilecekler. Süre sonunda hala boyalarını yaptırmamış binalar Belediye tarafından boyanacak ve masraflar bina sahiplerine yüzde 20 ceza ile faturalandırılacak.

Bakım masraflarının karşılanması için Kağıthane halkına özel imkanlar da sağlandı. İlçe sakinleri için özel bir indirim uygulayan Polisan ve Kağıthane Belediyesi, ödemelerde kredi kartına 12 ay taksit fırsatı da sunuyor.