Trend Konutlarında Kısa Vadeye Komisyon Yok

Dumankaya İnşaat, İstanbul Kurtköy’de inşa edeceği Trend konutlarının satışı için, konut faiz yarışında önde gelen bankalardan TEB ve Garanti Bankası ile anlaşma yaptı. Anlaşmaya göre, 60 aya kadar olan vadelerde müşterilerden yüzde 1 komisyon talep edilmiyor. Şirket TEB ile 120 ay vade, 1.08 kredi faiz oranı ile anlaşmaya varırken, konut satış bedeli üzerinden yüzde 70’ini kredilendiriyor. Garanti Bankası ise aynı proje için yüzde 1.08 faiz oranı ile 240 aya kadar vade imkanı sunuyor.

İstanbul Park Pisti ve Sabiha Gökçen Havaalanı gibi bölgenin önemli yatırım alanlarına yakın kurulacak olan Trend, 100 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek. 9 ana yapı ve 26 bloktan oluşan Trend, 1.286 daireden oluşuyor. Proje 65 metrekare 1+1 stüdyo daireden, 151 metrekare 3+1 büyük daire, ve çekirdek aileden çok çocuklu geniş ailelere kadar geniş bir yelpazede daire seçeneği sunuyor.

Trend, mimari açıdan birçok yaratıcı ve yenilikçi özelliğe sahip. Üç bloğun birleşmesiyle T formunda inşa edilen ana yapılar, kullanım kolaylığı ve yeşil alan kazanımı sağlıyor. Projede göze çarpan bir diğer mimari yenilik ise, bina cephelerindeki nişlerde yer alan bahçeler. Konut sahiplerinin zemin kata inmeden ağaçlar ve çiçekler arasında dinlenmeleri ve keyifli saatler geçirmeleri için her ana yapının 3. katına bir bahçe yerleştirilmiş.

Dumankaya Grubu’nun temelleri ilk olarak 1963 yılında inşaat işiyle atıldı. Geçen 42 yıllık süreçte konut ve ticari kompleks inşaatından proje danışmanlığına, otomotiv satış, servis ve sigorta hizmetlerinden yapı malzemeleri pazarlamasına, PVC pencere ve kapı üretiminden ahşap üretimi ve dekorasyon hizmetlerine kadar geniş alanda hizmet veren bir şirket topluluğuna dönüşen Dumankaya Grup’a bağlı 8 şirket bulunuyor.