KALDER Yönetim Kurulu VİKO Tesislerindeydi



Toplam Kalite Yönetimi'ni uygulayan ve uygulamak üzere hazırlıklarını sürdüren kuruluşları bünyesinde toplama amacıyla faaliyet gösteren KALDER (Türkiye Kalite Derneği) üyeleri, Genel Sekreter Aydın Kosova eşliğinde 5 Haziran 2008 Perşembe günü VİKO İcra Kurulu Başkanı Cahit Durmaz’ın davetlisi olarak, dünyadaki tek lokasyonda en fazla anahtar-priz üretim merkezi olarak gösterilen VİKO Samandıra Endüstriyel Tesisi ni ziyaret etti.

2007 yılında İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' çalışmasında 388. sırada bulunmaya hak kazanarak başarılarını taçlandıran Ulusal Kalite Ödülü sahibi VİKO ile ilgili olarak, KALDER Genel Sekreteri Aydın Kosova, “ VİKO’nun yeni endüstriyel tesisi sadece bina, makine ve donanım açısından yüksek teknolojiyi ve gelişmeyi yansıtmakla kalmamış, aynı zamanda yönetim sistemlerindeki gelişmişliğin ve paydaşlarına yaratılmış olan katma değerin büyüklüğünü gösteren mükemmel bir işletmenin abidesi olmuş. Tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Programın bitiminde, İcra Kurulu Başkanı Cahit Durmaz tüm VİKO ailesi için büyük bir gurur kaynağı olan yeni endüstriyel tesislerde KALDER Yönetim Kurulu’nu ağırlamış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

İstanbul Samandıra’da 60 bin m2 açık, 40 bin m2 kapalı alana sahip VİKO Endüstriyel tesislerinde yılda 80 milyon adet anahtar priz üretimi yapılıyor. Halen yurtdışında 55 ülkede 80 bayisi bulunan VİKO’nun 2008 yılı sonuna ait hedefi bu sayıyı artırmak. Dünya genelinde yaşanan mekanikten elektronik ürünlere geçiş trendi doğrultusunda ürün gamını, yeni elektronik ürün ve sistemlerle genişleten VİKO, müşterilerinin beklentilerinin üstünde çözümler üretiyor. Ürün kalitesi, müşteri hizmetleri anlayışı ve sektörde hep ilki yapma heyecanı ile projeler geliştiren VİKO, 2005 TÜSİAD KalDer Ulusal Kalite Ödülü başta olmak üzere hem ulusal hem de uluslararası alanda pek çok ödülün de sahibi.