Kale Banyo’dan Çevre Dostu Armatür ve Duş Sistemleri



Mutfak ve banyolar kullanıcının kendini ifade ettiği, teknolojiyle tamamlanan ve fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu yaşam alanlarına dönüştü. Banyo ve mutfaklarda yaşanan bu dönüşüm, armatürler ve duş sistemlerindeki teknoloji ve fonksiyonelliği daha çarpıcı hale getirdi. Kale Banyo, kullanıcıların giderek daha fazla önem verdiği ergonomi, su tüketimi, dayanıklılık, hijyen, debi miktarı gibi tüm unsurları teknolojiyle harmanlanan armatürleri ve duş sistemleri ile sunuyor.

Tüm üretim süreçlerinde sürdürülebilirlik odaklı hareket eden Kale Banyo’nun yeni nesil tasarım felsefesiyle hayata geçirdiği seriler, ‘Yeşil Binalar’ için de son derece verimli bir kullanım sağlıyor. Kale Banyo’nun teknolojik armatür serisi ‘Flat Dual, özellikle çevreci projeler inşa eden profesyonellerin ve kendi tarzını yaratmak isteyen çevreye duyarlı tüketicilerin tercihi haline geliyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Yeni nesil tasarım felsefesiyle üretilen, kaliteli, işlevsel, estetik, çevre dostu yeşil binalar için üretilen tüm armatür ve duş sistemleri serilerinin hepsi için özel debi regülatörü kullanılarak, basınç değişikliği olsa bile sabit debisinde akış sağlanıyor.

Duş sistemleri serileri silikon uçları sayesinde kireç oluştuğunda rahatça temizlenebiliyor. El duşu takımları 5,7 litre/dakika, duş başlıkları da 9 litre/dakika su akışı ile oldukça yüksek miktarlarda su tasarrufu sağlıyor.