Kale Boya, İS7ANBUL Efekt Serisini Genişletti



Binlerce renk alternatifini farklı dokularla buluşturan Kale Boya, İS7ANBUL Efekt serisinde yer alan ‘Orion’, ‘Antique’ ve ‘Aura’ ile tüketicilere, farklı dekorasyon seçenekleri sunuyor.

İS7ANBUL Efekt serisinin yeni ürünlerinden, kumlu, metalik dokuya sahip iç cephe boyası Orion, tüketicileri dekorasyon alternatifleri ile buluşturuyor. İlhamını yıldızlardan alan Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor. İçeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlayan Orion, binlerce renkte ve fırçayla uygulanabiliyor.

Travertenin eşsiz dokusuna sahip dekoratif kaplama Antique, traverten deseninin yanı sıra kullanılan uygulama aleti, yöntemi ve kullanıcının hayal gücü doğrultusunda sonsuz sayıda desen yaratma imkanı sağlıyor. Ayrıca son katında kullanılan Antique Coat ile eskitme efektine sahip olan kaplama, bu uygulama ile su itici özellik de kazanıyor. Antique, yüksek su buhar geçirgenliği ile sağlıklı ve nefes alan mekanlar yaratıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Sedef efekti ve kadife dokusuyla iç cephe dekorasyon boyası Aura, içeriğindeki sedef ve özel dolgular ile ışığa ve bakış açısına göre değişen efektler oluşturuyor. İç cephede uygun bir şekilde hazırlanmış birçok yüzeyde kullanılabilen İs7anbul Aura, binlerce renkte kullanılabiliyor.