‘Kale Camsıva’ Mekânlara Canlılık Katıyor



Kale Boya’nın, Türkiye’de ilk kez geliştirdiği, içeriğinde geri dönüşümden elde edilen cam parçacıkları bulunduran çevreci ürünü Camsıva; iç ve dış mekânlarda uygulanabilen son derece dekoratif ve kullanıma hazır, renkli sıva olarak, farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

İç ve dış cephelerde, kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yeni yüzeylerin yanı sıra, ahşap, pleksiglas, pütürlü cam ve eski boyalı yüzeylere uygulanan Camsıva; suya dayanıklı olduğu gibi, yüksek su buharı geçirgenliği ile binaların nefes almasını sağlıyor. Aşırı soğuk veya sıcak, yağmur, kar, nem gibi ağır hava şartlarından etkilenmeyen Camsıva, aynı zamanda kabarmayan ve çatlamayan yapısıyla öne çıkıyor.

Camsıva, cam parçacıklı yapısından dolayı aydınlatma ile bütünleşerek tasarımcı için değişik mekânlara özel olanaklar sunuyor. Alışılmış sıva ve boya ürünlerinden farklı yapısıyla ayrılarak etkili sonuçlar veren Camsıva, yurtiçinde ofis, restoran, mağaza, otel ve eğlence mekânları gibi farklı alanlarda kullanıldığı gibi, ışıltılı görüntüsü ile yurtdışında da çeşitli projelerde sıklıkla tercih ediliyor.



Kent ve Gece’, ‘Doğa’ ve ‘Çağrışımlar’ olarak üç ayrı seri ile sunduğu farklı renk alternatifleri ise Camsıva’nın her mekâna uyum gösteren sıra dışı bir ürün olmasını sağlıyor. Kent ve Gece: Kent siluetinde beyazdan siyaha bir yolculuk. Grinin tüm tonlarını içeren renkleriyle Camsıva Kent ve Gece serisi, siyahın çekici gizemini ve beyazın ışıltılı masumiyetini yüzeylere taşıyor. Doğa: Camın parlaklığını mekanlarla buluşturan Doğa serisi, taşlardan ve madenlerden aldığı renklerle farklı tasarımlara doğallığı yansıtıyor.  Çağrışımlar: Çok özel renkleri ve göz alıcı parlaklığıyla, hayal kurmaya davet eden ve yaşayan mekânlar yaratıyor. 

Camsıva, pazara sunulduğundan bu yana pek çok özel yaşam alanında uygulanarak camın büyüsünü mekânlara yansıttı. Karacaahmet Şakirin Camii’nden, santralistanbul’a, BIS WEAR Mağazası’ndan Avcılar Konakları’na, Sortie eğlence merkezinden Marmara Forum AVM’ye kadar pek çok özel projede kullanıldı.

Reklam Goruntulenme Bolumu