Kale Endüstri Holding’de İki Yeni Atama



Kale Endüstri Holding şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Kale Endüstri Holding Mali İşler ve Finansman Grup Başkanı görevlerinde bulunan Hakan Önce, Kale Endüstri Holding CEO’su olarak atandı. Kale Endüstri Holding grup şirketlerinden Kale Çelik Eşya’nın Genel Müdürlüğü’ne ise daha önce Kale Endüstri Holding Yönetim Danışmanı görevini yürüten Erhan Yılmazel getirildi.

Hakan Önce1957 doğumlu ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Hakan Önce, iş hayatına Arthur Andersen’de başladı. Hakan Önce sırasıyla Ernst&Young’da Kurucu ve Kıdemli Ortak, Boyner Holding’de Perakende Grubu Finansal Kontrol Başkan Yardımcılığı ile Altınyıldız A.Ş, Beymen, Benetton, Alboy A.Ş, Çarşı Mağazacılık A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği, Ereğli Demir Çelik Fabrikalarında Genel Müdür Mali Danışmanı ve Tosyalı Holding’de mali ve ticari konularda İcra Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

2008 yılında Kale Endüstri Holding’de Mali İşler ve Finans Grup Başkanı olarak göreve başlayan Hakan Önce, 2010 yılında Kale Kilit, Kale Yapı, Kale Kapı Pencere, Kale Kilit Dış Ticaret ve Kale Sigorta Yönetim Kurulu Üyelikleri görevlerini takiben Kale Endüstri Holding CEO’su oldu. 2003 – 2005 yılları arasında Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Finansal Muhasebe dersleri de vermiş olan Hakan Önce evli ve 2 kız çocuk babasıdır.

Erhan Yılmazel1966 doğumlu Erhan Yılmazel, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği mezunu. 1990–2007 yılları arasında Arçelik’te çeşitli görevleri üstlenen Erhan Yılmazel, Results Kurumsal Verimlilik Çözümleri Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı olarak 2009 yılından bu yana Kale Endüstri Holding’e danışmanlık hizmeti verdi. 15 Ekim 2010 tarihi ile Kale Çelik Eşya Genel Müdürlüğüne atanan Erhan Yılmazel evli ve 1 kız çocuk babasıdır.