Kale İle Banyolarınızı Yenilemenin Tam Zamanı



Kale, banyolarını yenilemeyi düşünenler için zengin ürün gamı ve fırsat kampanyaları ile cazip seçenekler sunuyor.

Kale banyo, seramik sağlık gereçleri, akrilik ürünleri, armatürleri ve ürün gamına yeni eklediği duş ve küvet kabinleri ile banyolarınızın tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Tüm ürünlerinde "yaşam için tasarımlar" yaklaşımını benimseyen Kale’nin, vitrifiye takımları ve tek parça ürünleri banyonuzun mevcut tesisatını değiştirmeden kolaylıkla montaj yapılabilme özelliğine sahip.

Vitrifiye ürünlerini  tamamlayan armatürler ve duş sistemleri de yine tasarımlarının yanı sıra fonksiyonellikleri ile ön plana çıkıyor. Duş sistemlerindeki kolay temizlik ve kireç kırıcı özellikleri ile suyun daha kaliteli bir şekilde kullanımına olanak tanırken, klozetlerindeki 3/6lt ve Start-Stop iç takımları ile %40’a varan ve armatürlerinde de  %50 su tasarrufu sağlayan özellikleri ile hem aile bütçesine hem de tükenmekte olan doğal kaynaklarımıza katkıda bulunuyor.

Kale’nin küvet ve duş tekneleri ile bunları bütünleyen şık kabinleri banyolarınıza ayrı bir konfor katıyor.

"Evini Yenile Türkiye" kampanyasını destekleyen Kale banyo ürünlerine, ayrıca Ekim ayı boyunca sürecek "Rüzgar Gülü" kampanyası kapsamındaki fırsat paketleri ile de daha uygun koşullarda ulaşabilirsiniz.