Kale Kilit 'Kale Özgür Evler' ile Konut Sektöründe



Kale Kilit, kale markası gücü ve güvenini Kale Özgür Evler projesiyle konut sektörüne taşıyor. Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün, Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çizer, Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Güner Acar, Kale Yapı Genel Müdür Yardımcısı Alp Gürün ve Kale Yapı İnşaat Müdürü İhsan Akyüz ve Kale Yapı Emlak Portföy Yöneticisi Oğuz Avkan 7 Aralık Pazartesi günü düzenlenen toplantıda İstanbul Beylikdüzü’nde inşası tamamlanan Kale Özgür Evleri tanıttı.

Toplantıda konuşan Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün, uzun yıllardır inşaat ve işletmesi gerçekleştirilen fabrika, iş merkezleri, alışveriş merkezi, okul ve hastane yapımı  ile inşaat sektörünü yakından tanıyan Kale Kilit Grubu’nun Kale Özgür Evler ile konut sektörüne adım attığını söyledi. Gürün, önümüzdeki dönemde İstanbul’da Topkapı, Güzelce, Beylikdüzü, Çobançeşme ve Avcılar’da bulunan Kale Kilit Grubu’na ait arazilerde rezidans, konut ve alışveriş amaçlı projeleri hayata geçirmeyi planladıkları belirtti.

“Kale Özgür Evler için 20 milyon TL yatırım yaptık”

Sema Gürün, “Kale Kilit Grubu’nun ilk konut projesi olan Kale Özgür Evler’i, maket üzerinden değil tamamlanmış yerleşime hazır olarak satışa çıkararak, krize rağmen hareketliliğini koruyan konut sektöründe yeni bir anlayışı yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” dedi. Gürün, 20 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçen Kale Özgür Evler’in, Kale Kilit markasının güvenlik konusundaki deneyimini ve gücünü yansıtacağını söyledi ve konuşmasına şöyle devam etti:

“Kale Kilit markası ile Türkiye’de iki evden birinde yer alarak kilit sektöründe liderliğimizi 56 yıldır sürdürüyoruz. Güvenlik ve konfor anlayışımızı Kale Özgür Evler ile konut sektörüne taşıyoruz. Kale Özgür Evler,  içte ve dışta sağladığı güvenlik ile diğer konut projelerinden farklılaşacak. Kale Özgür Evler’de grubumuzun diğer ürünleri olan Kale Çelik Kapı, Kale Kilit ve Kale Yangın Kapıları kullandık. Son teknolojiden yararlanan kameralı güvenlik sistemleri, haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren özel güvenlik görevlileri, kontrollü site girişi,  otomatik yangın söndürme sistemi, boydan boya cam ve ahşap kaplı cephe sistemleri ve birinci sınıf malzeme kalitesi ile  Kale Özgür Evler, güvenli ve konforlu şehir hayatının kapılarını aralayacak.”



Fiyatlar 167 bin ile 510 bin TL arasında değişiyor

Kale Özgür Evler, 33 bin m2 brüt inşaat alanı üzerine 2 blok 136 daireden oluşuyor. Normal kat köşe daireler 178 m2, normal kat orta daireler 160 m2, dubleks köşe daireler 281 m2, dubleks orta daireler 300 m2 büyüklüğünde tasarlandı. Güvenlik, kalite, konfor konsepti ile hayat bulan Kale Özgür Evler’de fiyatlar 167 bin TL ile 510 bin TL arasında değişiyor.

Kale Kilit Grubu, Garanti Bankası, Akbank ve Vakıfbank ile yaptığı anlaşmalarla  Kale Özgür Evler’in satışında ev sahibi olmak isteyenlere uygun faiz oranı ile uzun vadeli kredi kullanma imkanı sağlıyor.

Kale Özgür Evler’in  zemin etüdleri ve temel sistem seçimi en son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı ve depreme karşı maksimum güvence sunan C30 sınıfı beton, temelde ise  radye jeneral sistem kullanıldı.

Kale Özgür Evler sahipleri ayrıca, 3.000 m2 yeşil alan geniş çocuk oyun parkları, modern arıtma ve filtreleme sistemlerinin kullanıldığı 200 m2 açık yüzme havuzu ve doğal yapıya uygun seçilmiş bitki örtüsü ile doğa ile iç içe bir yaşama kavuşacak.

Kale Özgür Evler’de iç mekanla dış mekanın sürekliliği cam cephelerle sağlanıyor.

Kale Özgür Evler’de tüm dairelerde kullanılan cam cephe konstrüksiyonu ev sakinlerinin yaşam alanında ferahlık ve genişlik sağlıyor. Kale Özgür Evler sakinleri, mutfaklarda kullanılan Teka markalı ankastre ürünler, banyo ve mutfaklar için seçilen Kaledekor mutfak ve banyo mobilyaları, Hüppe duşakabin sistemleri, İklimsa klima, Viessmann kombi, yedek su deposu ve hidrofor ünitesi, kesintisiz elektrik sağlayan Aksa marka jeneratör sistemi ile, kent içinde kentin yoğunluğundan, stresinden uzak bir yaşama kavuşacak.