Kale Kilit Practical World Fuarı'ndaydı

Kale Kilit, 9 – 12 Mart tarihleri arasında Köln’de düzenlenen Practical World Fuarı’nda her koşulda güvenlik sağlayan ürünlerini tanıttı.

Sadece Türkiye’de değil, dünya kilit pazarında da önemli bir konumda olan Kale Kilit’in, Practical World Fuarı’nda sergilediği ürünlerden Otomatik Blokaj Sistemi, dışarıdan herhangi bir yabancı cisimle açılmaya zorlandığında kendini bloke ederek kilidin açılmasını önlüyor. Güvenliğin en üst seviyelerde sağlandığı diğer bir ürün ise, Çelik Takviyeli Barel. Klasik barellerden çok daha üstün özelliklere sahip olan Çelik Takviyeli Barel, paslanmaz çelik takviyesi sayesinde kırılma ve ayrılmalara karşı dayanıklılık sağlıyor.

Kale Kilit’in çelik kapılar için ürettiği Champion Merkezi Çelik Kapı Kilidi, anahtarın bir kez çevrilmesi ile hem ana kilide, hem de emniyet kilidine etki ederek tek seferde tam emniyet sağlıyor. Yenilenen tasarımı ile gövdesinde ilave bir çelik sürgü bulunduran ürün, bu özelliği sayesinde güvenliği iki kat artırıyor.

Dünyanın en büyük 3 entegre tesisinden biri olan ve bugüne kadar 100’ü aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Kale Kilit, global marka kategorisinde yer almanın getirdiği bilgi birikimini ürünlerine yansıtıyor.

Otomatik Blokaj Sistemi / Her Koşulda Tam Güvenlik

Maymuncuk, titreşimli tel veya farklı bir cisimle müdahale edildiğinde, kendini bloke ederek kilidin açılmasını önleyen sisteme, ek olarak 16 adet Güvenlik Halter Pim bulunuyor. Bu özelliği ile her türlü zorlamaya karşı direnç gösteren ürün, pirinç gövdesi ve korozyonu önleyen özel kaplaması ile uzun yıllar güvenle kullanılıyor.

Çelik Takviyeli Barel / Kilitte Çelik Güvencesi

Klasik barellerden çok daha üstün özelliklere sahip olan ürün, gövdesinde bulunan paslanmaz çelik takviyesi sayesinde kırılma ve ayrılmalara karşı dayanıklılık sağlıyor. Her çeşit kilitte kullanılabilen Çelik Takviyeli Barel, nikel ve sarı renk seçenekleri ile de farklı zevklere hitap ediyor.

276 T Champion Merkezi Çelik Kapı Kilidi / Tek Çevirme İle İki Kat Güvenlik

Anahtarın bir kez çevrilmesi ile hem ana kilit, hem de emniyet kilitlerine etki eden Champion Merkezi Çelik Kapı Kilidi, kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Bir ana kilit ve iki emniyet kilidinden oluşan ürün, tek turda tam kilitleme sağlayarak yaşam alanlarını daha güvenli hale getiriyor. Yenilenen tasarımı ile çelik milden sürgü ilave edilerek güvenlik seviyesi artırılan ürün, galvaniz kaplı gövdesi sayesinde darbe ve paslanmaya karşı direnç gösteriyor.