Kale X5 Otomat ile Hayat Daha Kolay



Yeni tasarım ve teknolojilere sahip ürünleriyle kilit sektörüne yön veren Kale Kilit Dış Ticaret, tüm bina giriş kapılarına uyumlu Kale X5 Otomat ile dış mekan kapılarınıza yüksek güvenlik sağlayarak hayatı kolaylaştırıyor.

Kale Kilit’in ürünü olan bina giriş kapılarına takılan otomat kilidi, Kale Kilit Dış Ticaret kendi ileri teknolojisiyle geliştirip geçiş kontrol sistemini de içine alarak kartla çalışır hale getirdi. Kale X5 Otomat, kopyalanamaz kart sistemi ile güvenliğinizi artırırken birden fazla otomat kilidi açan kartı ile hayatınıza ekstra kolaylık sunuyor.

Anahtar taşımaya son

Kale X5 Otomat’ta, klasik anahtarlı sistemlerden farklı olarak kapıyı açmak için cüzdan veya çantanızı kapıya yaklaştırmanız yeterli. Kart, rozet yerine takılan özel anten cihazı ile yaklaşık 3-7cm mesafeden, 1 saniye gibi kısa bir süre içinde kilidi açarak hayatınıza yepyeni bir konfor getiriyor.

Onaylanmış maksimum güvenlik

Kale X5 Otomat Kart ya da X5 anahtar 50 farklı otomat kilide tanıtılabiliyor. Kullanıcılar mifare kartlarla çalışan tüm sistemlerde aynı kartı kullanabiliyor. RF Radyo frekansı ile çalışan kart teknolojisinin güvenliği, VISA laboratuarlarında test edildi ve onaylandı.

Maksimum güvenlik sağlamak amacıyla X5 kart ve X5 anahtar özel olarak Kale tarafından kodlanıyor. Başka kaynaklardan temin edilecek kart ya da anahtarlar sisteme tanıtılamıyor. Yetkilendirme kartını elinde bulunduran mekan sahibi, yöneticisi ya da görevlisinin izni olmaksızın yetkili servisler de dahil olmak üzere hiç kimse, Kale X5 Otomat’a kart tanıtımı yapamıyor ya da tanımlı kartları silemiyor.

Paslanmaz dış yüzey

Paslanmaz çelik gövdeli olan Kale X5 Otomat’ın dış yüzeyi üzerindeki anten-rozet kısmı; yağmur, kar, nem gibi dış etkenlere ve risklere karşı zarar görmeyeceği garantisini veren IP56 koruma sınıfında.

6.500 noktada satışta

Kale X5 Otomat’ın ambalaj içeriğinde 5 adet mekanik anahtar, 1 adet X5 yapılandırma ve yetkilendirme kartı, 4 adet X5 kullanıcı kartı veya X5 anahtar ile kullanım kılavuzu ve montaj kılavuzu yer alıyor. 100’lük paketler halinde piyasa sunulacak ilave X5 kartlar, sadece yetkili satıcı ve yetkili servislerden karşılanabiliyor.

2 yıl garantili olan Kale X5 Otomat, Kale Kilit’in 85 ana bayisi, 550 alt bayisi ve 6.500 satış noktasında, Nisan ayının ikinci yarısında satışa sunuldu.