Kale Yangın Kapılarına 'Tam Dayanıklılık' Sertifikası



Kale Yangın Kapıları, yangın anındaki sıcaklıkta erimeye karşı 132 dakika (2 saat 12 dakika) dayanıklılığını ispatlayan sertifika ile Kale kalitesini bir kez daha garantiledi.

Kale Endüstri Holding bünyesindeki Kale Çelik Eşya’nın ürünü olan Kale Yangın Kapıları, yangına karşı risk değerlendirmeleri ve yangın güvenliği denetlemesi yapan konusunda Avrupa’nın lider firması Chiltern International Fire’dan 'yangına tam dayanıklılık' sertifikası aldı.

Tüketicilerine yıllardır güvenli yaşam alanları sunmayı hedefleyen Kale Çelik Eşya, çelik kapı, çelik kasa, yangın kapıları, proje kapıları ve arşiv sistemleri gibi geniş ürün yelpazesi ile banka, borsa, kuyumcu, fabrika, hastane, okul gibi büyük işletmelerin ve sektörlerin çözüm ortağı olarak hizmet veriyor. Yangına karşı risk değerlendirmeleri ve yangın güvenliği denetlemesi yapan ve konusunda Avrupa’nın lider firması olan Chiltern International Fire, Kale Yangın Kapıları’nı test ederek yangına tam dayanıklılığını garantiledi.

Apartman, okul, hastane, fabrika, alışveriş merkezi, tiyatro, sinema gibi insan ilişkilerinin yoğun yaşandığı alanlarda da kullanılan Kale yangın kapıları, ateşe dayanıklı camları, tek ve çift kanat seçenekleri, servis ve satış sonrası hizmetleri ile kalite, güven ve garantiyi bir arada sunuyor.

Kale Çelik Eşya tarafından üretilen çelik kapı, kasa ve yangın kapısı ürünlerini tercih eden kuruluşlar arasında Bayer, Çırağan Sarayı İşletmeleri, Garanti Finans Kiralama A.Ş, Loreal, Bilim İlaç, Fako İlaçları A.Ş, Türk Hava Yolları, Sistem Lojistik ve Çelebi Hava Servisi gibi sektörün önde gelen markaları yer alıyor.

Kale Endüstri Holding
1953 yılında temelleri atılan, 1979’da Kale Kilit ile atağa kalkan, 1988 yılında tüm şirketlerini holding çatısı altında toplayan ve 2002 yılında 200 yıllık bir Alman kilit fabrikası olan GTV’yi de bünyesine katarak daha da gelişen Kale Endüstri Holding A.Ş., dev yatırımları ile büyümeye devam ediyor. Bugün Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük kilit üreticilerinden biri olan Kale Kilit, 35 bin metrekarelik üretim alanında dünyanın 100’den fazla ülkesine ihracat yapıyor. Kale Endüstri Holding’e bağlı şirketler, kilit dışında, elektronik kilit, vida, çelik kapı, para kasası, yangın kapısı ve pencere sistemleri sektöründe de faaliyet gösteriyor.