Kalecolor, Sportline Kort Boyası ile Sahalardaki Yerini Aldı



Yenilikçi ürünleriyle hayatın her alanında tüketicileriyle buluşan Kalecolor, yaşam alanlarından sonra spor sahalarında da fark yaratıyor. Başarılı tenisçi Pemra Özgen’in sponsoru olan Kalecolor, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları için su bazlı Kalecolor Sportline Kort Boyası’nı kullanıcılara sunuyor

Boya sektörünün öncü markalarından Kalecolor, tüketicilerine her alanda farklı alternatifler sunmaya devam ediyor. Kalecolor, ev ve işyerlerinden sonra şimdi de herkesin üçüncü adresi olan spor sahalarındaki yerini aldı, Kalecolor Sportline Kort Boyası’nı yarattı.

Gelecek vaat eden genç tenisçi Pemra Özgen’e 2004 yılı Mart ayından başlamak üzere 10 yıl süreyle sponsor olan Kalecolor, spora olan desteğini kortlar için özel olarak ürettiği Kalecolor Sportline Kort Boyası ile sürdürüyor. Sportline Kort Boyası beyaz, yeşil ve bordo olmak üzere üç değişik renk alternatifiyle kullanıcılarıyla buluşuyor.

Tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi çimento esaslı yüzeylere uygulanmak üzere geliştirilmiş olan su bazlı kort boyası Sportline, dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanım olanağı sağlıyor. Sportline, kesinlikle suyu alt yüzeye geçirmediği için sporcular, yaz - kış rahatlıkla kortlardan ve sahalardan aynı kalitede faydalanabiliyor.