Kaledekor' dan Modula Banyo Mobilyaları



Kaledekor özel sınırsız tasarım olanakları sunan, mimari proje ile banyoların ölçülerine uygun olarak tasarlanabilen Modula Banyo Mobilyaları'nı tüketicilerin beğenisine sunuyor.

'Fonksiyon' un öncelikli olarak ele alındığı ya da kalabalık bir aile sahip bireyler için Modula Modüler Sistem Banyo Mobilyası ideal bir çözüm olabilir. Modula; şampuan, havlu, tuvalet kağıdı, aksesuar gibi banyo malzemeleri için ideal bir stoklama alanı yaratırken banyo içinde düzenli ve sade bir görünüm sağlıyor. Çamaşır makinesi, deterjan ve çamaşırlar için dolap ve sepet kombinasyonları ile kullanım alışkanlıklarına göre alternatifler sunmaktadır.









Modula; tezgah altı lavabo ve akrilik tezgah yapısı içinde gerek derin modülleri ile, gerekse duvara asma şeklinde bombeli kapak yapısının oluşturduğu ve iki duvar ölçüsü arasında sıfır çözümleri ile fonksiyonelliğin de ötesinde sıcak ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kalabalık aileler, ev sahibi olanlar, evinde birden fazla banyosu olanlar ya da banyolarında fonksiyonelliği, düzeni arzulayanlara Modula Banyo Mobilyaları çözüm getiriyor.






Ürün Özellikleri

* Banyoda iki duvar ölçüsü arasında sıfır çözümlenen,

* Banyolara yaratıcılık getiren,

* Mimari projeli çözümlenen ve farklı tasarımlara olanak veren,

* Zengin modül yapısı olan,

* Stoklanacak malzemeler için uygun,

* Dayanıklı,

* Estetik,

* Fonksiyonel (özellikle aksesuarlarının işlevselliği ile),

* Tezgahaltı lavabo ile hilton tipi akrilik tezgah uygulaması,

* Özellikle ev sahipleri için banyolarına yapılan özel tasarım sayesinde derli toplu görünüm

sağlayan moduler sistem.