Kaleguard Yüzey Koruma Teknolojisi ile Yeni Bir Dönem Başlıyor



Sadece Kalebodur’da bulunan Kaleguard yüzey koruma teknolojisi, nanokompozit kaplamada yepyeni bir dönem başlatıyor. Seramik kaplamaya üretim aşamasında nano teknolojik yöntemlerle kazandırılan Kaleguard yüzey koruma sistemi, sürekli ve komple koruma özelliği ile sektördeki benzerlerinden farklılaşıyor. Kale; antibakteriyel, su itici ve kendi kendini temizleme (fotokatalitik) özellikleriyle özel bir yüzey koruma uygulaması olan Kaleguard’ı geliştirdi. Kaleguard yüzey koruma, tüm bu özellikleri bir tek üründe toplayan ve opsiyonel olarak tüm Kale ürünlerine üretim aşamasında kazandırılabilen bir sistem.

Antibakteriyel

Seramik kaplamalar, zaman içerisinde aşınır, matlaşır, üzerinde oluşan gözenekler bakterilerin üremesine uygun koşullar yaratır. Kaleguard yüzey koruma sistemi, antibakteriyel özelliği ile bakterileri yok ederek yaşam alanlarında tam hijyen sağlıyor.



Kendi kendini temizleyen yüzeyler (Fotokatalitik)

Kaleguard teknolojisi ile zamanla oluşan is, su lekesi, mantar, küf veya egzoz ve motor gazlarından oluşan yağlar gibi kirletici etki yapan maddeler yüzeyde tutunamaz. UV ışınlarıyla etkileşime giren yüzey, kir ve lekeleri oluşturan maddeleri parçalayarak yüzeyden uzaklaştırır. Çevre kirliliğine neden olan egzoz gazı, baca dumanı gibi maddeleri yakarak, doğal bileşenler olan su ve karbondioksite dönüştürür.



Kolay temizlik (Su itici, yağ itici, anti grafiti)

Kaleguard yüzey koruma ile su ve yağ iticilik özelliği kazanan kaplamalar; banyo, mutfak gibi ıslak hacimler için sağlıklı bir ortam sunuyor. Antigrafiti özelliği de çizilmeyi önleyerek komple bir koruma sağlıyor.

Kaleguard, antibakteriyel iddiası taşıyan ancak su emici olan rakiplerinden su iticiliği ile farklılaşıyor. Yağ iticiliğiyle lekelerin kolayca temizlenmesini sağlayarak kalıcı hijyen sunuyor.

Anti-grafiti özelliği ise kirlerin yüzeye tutunmasını engelleyerek hem kirlenmeyi baştan azaltıyor hem de lekelerin kolayca temizlenmesini sağlıyor.

Kaleguard, temizlik malzemeleri kullanımında yüzde 60'a varan tasarruf ile tüketicileri minimum zaman ve eforla sağlıklı mekanlara kavuşturuyor.

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız.