Kalekim Ankara’da Mimar ve Mühendislerle Buluştu



Kalekim’in tüm teknik çözümlerini profesyonellerle paylaştığı toplantılar İzmir’den sonra Ankara’da devam etti. Kalekim, Ankara’da inşaat mühendisleri ve mimarlarla buluşarak ürünlerini tanıttı.

Seramik yapıştırıcı ve derz dolgu üreticisi Kalekim, İzmir’den sonra Ankaralı inşaat mühendisleri ve mimarlarla biraraya geldi. Limak Ambassadore Otel’de gerçekleşen toplantıda Kalekim, teknik çözümler sunan ürünlerini katılımcılarla paylaştı.

Kalekim Ürün ve Marka Yöneticisi Ertuğ Altuneli ile su izolasyonu ürünlerinden sorumlu Ürün ve Marka Yöneticisi Cem Karsu’nun sunumlarıyla gerçekleşen toplantıda yapıştırma ve derz dolguları çözüm ve standartları, su izolasyon çözümleri, yüzey hazırlık malzemeleri, mastik ve köpük grubu ve Seracare yüzey temizlik ve bakım malzemeleri hakkında tüm özellikler en ince detaylarına kadar anlatıldı. Ayrıca yeni ürünler hakkında bilgilerin de aktarıldığı toplantıda katılımcılar sorularına cevap bulma fırsatını da buldular. Etkinlik sunumların ardından mimarlar, mühendisler ve Kalekim yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen bir kokteyl ile sona erdi.

Kalekim’in mimar ve mühendislerle buluşma toplantıları Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştirilecek organizasyonlarla devam edecek.