Kalekim, İZODER ile ‘Yalıtım Yatırımdır’ Diyor



Yapı sektörünün lider firması Kalekim, İZODER’in başlattığı ‘Yalıtım Yatırımdır’ kampanyasının platin sponsorluğunu üstlendi. Kalekim İZODER’e verdiği destekle sektörde ve kamuoyunda oluşan yalıtım bilincinin yükselmesini hedefliyor.

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, yaşam alanlarına konfor ve değer katan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kalekim, İZODER’in kamuoyunda oluşan yatırım bilincini artırmak için başlattığı ‘Yalıtım Yatırımdır’ kampanyasına ‘platin sponsoru’ olarak destek veriyor.

Yalıtımın önemi konusunda İZODER’in gerçekleştirdiği projeye destek veren Kalekim, aynı zamanda standartların giderek daha da önem kazandığı AB sürecinde yalıtım konusundaki yenilikçi çalışmalarına, sektörü ve kamuoyunu bilinçlendirme faaliyetlerine hızlı bir şekilde devam ediyor. Artan nüfus ve buna bağlı olarak enerji tüketiminin fazlalaşması, toplumun enerji tasarrufu konusunda bilinçlenmesini zorunlu kılıyor. Kalekim de yalıtım konusunda İZODER’in kampanyasına verdiği destekle, enerjiyi verimli kullanmanın en etkili ve birincil yolu olan yalıtımın önemini vurguluyor.

Kalekim, yalıtım konusunda özellikle yaşanabilecek olası depremlere karşı güvenli ve dayanıklı yapılar yaratmanın temel esası olan su yalıtımına dikkat çekiyor, yalıtımın yaşam alanları için lüks değil, bir ihtiyaç olduğunun altını çiziyor. Kalekim, gerek kampanya çerçevesindeki çalışmalar gerekse de geliştirdiği yeni ürünlerle ‘su götürmeyen çözümler’ sunuyor ve su yalıtımı bilincinin zihinlerde yer etmesi konusuna sahip çıkıyor.

Yapı sektöründe konuya özel olarak geliştirdiği teknik çözümlerle kullanıcısına ulaşan Kalekim, su yalıtımını yapı sektörünün vazgeçilmezleri arasında konumlandırıyor.