Kalekim’den Çok Amaçlı, Etkili Çözümler: ‘Tamirart EP’ ve ‘Groutart EP’



Kalekim, tüketici ve profesyonellere her alanda teknik çözümler sunmaya devam ediyor. Kalekim’in tamir, ankraj ve montaj malzemesi ‘Tamirart EP’ ve grout malzemesi ‘Groutart EP’, zorlu koşullarda uzun yıllar boyunca ilk günkü performansını koruyor.

Epoksi reçine esaslı yüzey hazırlık malzemeleri Tamirart EP ve Groutart EP, yapısal beton ve çatlak tamiratında, ray gibi materyallerin sabitlemesinde, ankastre mesnetleri, cıvata ve pimlerin ankrajlanmasında, delik ve boşlukların doldurulmasında, filiz ekiminde ve enjeksiyon dübellerin sabitlenmesinde, metal profillerin betona yapıştırılmasında kullanılıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu


Tamirart EP ile hızlı ve etkili sonuç

Beton, taş, metal, ahşap, harç, tuğla, prefabrik beton, epoksi, polyester, cam, PVC ve CTP parçalarının kendi aralarında ve birbirlerine yapıştırılması için de tercih edilen Tamirart EP, hızlı kuruyan tamir harcı olarak endüstriyel zemin ve dilatasyon derz kenarlarının tamiratında kullanılıyor. Ayrıca yer ve duvar seramiklerinin doğal taş, granit ve mermer plakaların yapıştırılmasında da etkili sonuçlar veriyor.

Groutart EP’den uzun ömürlü çözüm

Groutart EP, epoksi reçine esaslı, üç bileşenli, solvent içermeyen, özel gradasyonlu ve kendiliğinden yerleşen grout harcı olarak farklı yapılarda uzun ömürlü çözümler sunuyor. Groutart EP, makinelerin betona ankrajlanmasında, makine temellerinde, köprü ve tünellerde, etkili yapısından dolayı özellikle tercih ediliyor.