Kalekim’den İnşaat Sektörüne Destek



İnşaat sektörünün lider firması Kalekim, içinde bulunduğu sektöre verdiği desteğini sürdürüyor. İnşaat malzemeleri sanayisinin AB’ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen, İMSAD İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği liderliğinde yürütülen EUbuild Projesi’nin 18–19 Haziran tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Uluslararası Açılış Konferansı & Çalıştayı’na Kalekim de destek veriyor.

Sunduğu ürün ve hizmetlerle inşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan Kalekim, sektöre değer katan projelere imzasını atmaya devam ediyor. Kalekim son olarak da AB Komisyonu tarafından fonlanan EUbuild Projesi Uluslararası Açılış Konferansı ve Çalıştayı’na destekçi olarak katkı koyuyor.

Türkiye, Bulgaristan, Hırvatistan ve Romanya inşaat malzemeleri sektörünün AB sürecine uyumu doğrultusunda gerçekleştirilen EUbuild Projesi’nin açılış konferansı ve çalıştayı 18- 19 Haziran tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

İnşaat malzemeleri sektörünün AB sürecinde etkin rol alabilmesine olanak tanımak ve yeni gelişmelerle ilgili sektörü bilgilendirmek amacıyla yapılan konferansta Kalekim de ayrıca AB Komisyonu ve üye ülkeler nezdinde kendini tanıtma fırsatı buluyor.

2 gün boyunca sürecek etkinlikler süresince sektörün her bir üyesine ulaşılması hedefleniyor. Kalekim, Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceği için önemli projelere imza atmayı sürdürecek.