Kalekim’den TamirArt S40



Yapı kimyasallarının lider markalarından Kalekim, yılların birikimiyle ürettiği yeni ürünlerini sektörle paylaşmaya devam ediyor. Yüksek yapışma gücüne ve dayanıma sahip yapısal tamir harcı TamirArt S40, bu yeni ürünlerin en iddialılarından sadece biri.

TamirArt S40, çimento esaslı, polimer ve fiber takviyeli, sülfat ve klor dayanımı olan, su geçirimsiz, tiksotropik yapısal bir tamir harcı. Kullanım alanı oldukça geniş olan TamirArt S40, betonarme yapıların dökülmüş, oyulmuş, kırılmış, kopmuş yüzeylerinin 10-40 mm’ye kadar onarılması için özel olarak üretildi. Beton yüzeylerin sülfat ve klora karşı dayanıklı hale getirilmesinde, toprak ve su altında kalan betonarme yüzeylerin onarılmasında rahatlıkla uygulanabiliyor. Su izolasyon uygulamalarından önce yüzeyde su geçirimsiz pah yapılmasını sağlamada, deniz suyuna karşı koruma gereken yapıların onarımında ve hafif/orta yaya ve yük trafiğinin olduğu mekanlardaki yüzeylerin onarılmasında da kullanılabiliyor.

Yüksek yapışma gücüne, yüksek basınç dayanımına ve su geçirimsizlik özelliğine sahip olan TamirArt S40, betonarme yapılardaki donatı demirlerinin aşındırdığı yüzeylerde, tij delikleri ve karot boşluklarının doldurulmasında ve donatıların onarımında teknik ve uzun ömürlü çözümler sunuyor.

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız.