Kalesinterflex Uygulama Teknikleri Kitabı Çıktı



Dr. (h.c.) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı ve Kaleseramik A.Ş. ortaklığı ile hazırlanan 'Kalesinterflex Uygulama Teknikleri' kitabı çıktı. Uygulama ustaları, mimarlar, mühendisler, müşteri temsilcileri, bayi teknik elemanları, teknikerler, teknisyenler ve inşaat öğrencileri için uygulama alanında önemli bir kaynak niteliğindeki kitap, inşaat sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Teknoloji ve tasarımı bir araya getirerek yenilikçi ve fonksiyonel ürünler yaratmayı hedefleyen Kaleseramik, 1000x3000x3mm’lik üretim boyutu ile dünyanın tek esneyebilen 'en hafif, en ince ve en büyük boyutlu' granit seramiği Kalesinterflex’i üretiyor. Kalesinterflex’in üretim teknolojisinde yakaladığı mükemmellik, üretilen ürünün doğru ve tekniklerine uygun olarak kaplanması ile bütünlük sağlıyor.

Dr.İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı ve Kaleseramik A.Ş. yayını olan 'Kalesinterflex Uygulama Teknikleri' adlı kitap, ürünün doğru uygulanması ile ilgili sorulara cevap veriyor. Kalesinterflex’in teknik özellikleri yanında, farklı yüzeylere uygulanma teknikleri ve ürünün işlenmesi (kesme, delme, dekor oluşturması vb.) konularının yer aldığı kitap, inşaat sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor. Kalesinterflex uygulamaları öncesinde, uygulamalar anında ve uygulamalar sonrasında karşılaşılabilecek problemleri ortadan kaldırıyor. İnşaat sektöründe tek olan bu kitap, görseller ve detaylı bilgilerle uygulatıcılar için de önemli bir kaynak.

Dr.(h.c.) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, 1989 yılından bu yana inşaat sektörüne nitelikli eleman yetiştirmek ve işsiz gençlere meslek edindirmek amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında seramik yer ve duvar karosu kaplamacılığı alanında meslek edindirme ve geliştirme uyum kursları açıyor. Kalesinterflex uygulamacılığı alanında geliştirme ve uyum kurslarına katılan ustalara ücretsiz olarak dağıtılacak olan kitap, tüm eğitim faaliyetlerinde birinci derece kaynak olarak kullanılacak. Bu kaynağın, uygulamacı ustalara kolaylık sağlamasının yanında, mühendis, tekniker, teknisyen vb. teknik personelin de karşılaşacağı sorunları uygulama başlangıcında çözmesi hedefleniyor.