EMAS, Fransa ve Rusya Fuarlarındaydı



EMAS, enerji tasarrufu çözümlerinin birarada sunulduğu Fransa'daki Interclima Elec Fuarı ile yapı ve ısı sektörünün Rusya pazarına girebilmesi için anahtar platform olan Aqua-Therm Moskova 2006 Fuarlarına katıldı.

İki yılda bir düzenlenen ve bu yıl 17-20 Ocak tarihleri arasında Paris Porte'deki Versailles Expo Center'de gerçekleşen Interclima Elec Fuarı, enerji dünyasındaki gelişmeler ile enerji tasarrufu konusunda uzmanlar, üretici ve denetim firmaları ile tüketicileri biraraya getirdi. Düzenlenen seminerlerle katılımcılar bilgilendirildi.

EMAS'ın, Fransa'daki iş ortağı Aquadelta firması ile katıldığı fuarda, enerji tasarrufuna yönelik çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlar da ödüllendirdi. Topluluk şirketlerinden E.C.A, ODÖKSAN ve ELBA markaları da fuara katılarak, ürünlerini ziyaretçilere sunma imkanı buldu.

Pazara yeni sunulan E.C.A markalı kombilerin tanıtımı amacıyla, yerel tesisatçılar arasında da bir çekiliş yapıldı ve hergün bir talihliye bir adet Fortius model kombi verildi. Fuarın son gününde EMAS, çekilişle belirlediği bir tesisatçıyı bir haftalık Türkiye seyahati ile ödüllendirdi.

Moskova Fuarı ile yeni bağlantılar
Bu yıl onuncusu düzenlenen Aqua-Therm Moskova Fuarı'na EMAS, Rusya pazarındaki iş ortağı Santeh ile katıldı. 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşen fuara, 30 ülkeden yaklaşık 480 firma katıldı. EMAS, fuar süresince Rusya, Ukrayna, Moldova, Gürcistan ve Azerbaycan gibi çevre ülkelerle iş bağlantısı kurma şansı yakaladı.