Topçuoğlu'nun Fotoğrafları Avrupa'da



Sanatçı Nazif Topçuoğlu'nun 2005 yılının kasım ayında düzenlenen 'Paris Photo Sanat Fuarı'nda beğeni kazanan işleri Avrupa'nın çeşitli kentlerinde sergilenecek. Nazif Topçuoğlu'nun fotoğrafları ilk olarak 15-20 Şubat tarihlerinde 'Art Rotterdam Sanat Fuarı'nda izleyiciyle buluştu, ardından yapıtları Hollanda'nın Utretch kentindeki Flatland Galeri'de 25 Şubat'ta sanatseverlere sunulacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Paris'teki Bertin-Toublanc Galeri'nin düzenlediği sergide Nazif Topçuoğlu'nun yapıtları da yer alacak. Aralarında Sarah Lucas, Daniele Buetti, Erwin Olaf, Vanessa Beecroft, Constantino Ruiz Lopez, David LaChapelle gibi fotoğrafçıların yapıtlarının da bulunduğu 'Bir Kadın ile Randevu' başlıklı sergi 31 Mart'a kadar devam edecek.

Sanatçı, 30 Mart'ta Moskova Fotoğraf Müzesi'nde başlayacak olan Rusya Fotoğraf Bienali'nde yapıtlarını sergiledikten sonra, 21-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Art Brussels Sanat Fuarı'na katılacak. Sanatçı son olarak 3-7 Mayıs tarihlerinde 'DPhoto San Sebastian'da fotoğraflarını izleyiciye sunacak.