Karadeniz'in İlk Koçtaş Mağazası Trabzon'da Açıldı



Koçtaş, büyüme hamlesi çerçevesinde Türkiye’nin değişik illerindeki yatırımlarına devam ediyor. 2005 yılından bu yana hızlı mağazalaşma sürecine giren ve 2007 yılında beş mağaza açan Koçtaş, Karadeniz’de ilk mağazasını Trabzon’da hizmete soktu. Mağazada 70 kişi istihdam ediliyor. Karadeniz’in ilk ev geliştirme perakendecisi olarak mağazasını Trabzon Forum Alışveriş Merkezi içinde açan Koçtaş’ın 2008 hedefi, beş yeni mağaza daha açarak mağaza sayısını 22’ye çıkarmak. Yeni mağazayla birlikte, Koçtaş’ın toplam satış alanı büyüklüğü 88.600 metrekareye ulaştı.

Evini yenilemek, geliştirmek isteyen herkese en uygun fiyatlarla en yüksek kalitede ürün ve hizmetler sunan Koçtaş, büyüme stratejisi çerçevesinde önümüzdeki 5 yıl için tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde yeni mağaza açılışlarını planlamış durumda. Koçtaş, 2012 yılına kadar mağaza sayısını 68’e çıkarmayı hedefliyor. Bir yandan yeni mağazalarla değişik illere yatırım yapan Koçtaş, bir yandan da mevcut mağazalarını genişletip yenileyerek tüketicilerle daha çağdaş ortamlarda buluşmayı amaçlıyor.

Koçtaş mağazalarında dekoratif ürünlerden mobilyaya, ev tekstili ürünlerinden mutfak, banyo ve seramiğe, bahçe mobilyalarından aydınlatma ürünlerine, genç odasından hazır perdeye, halıdan boyaya ve parkeye kadar on binlerce ürün satılıyor.

Koçtaş müşterileri satın aldıkları ürünlerin nakliye ve montaj işlemlerini Koçtaş’tan aldıkları hizmetle gerçekleştirebiliyorlar. Koçtaş’ın fark yaratan hizmetlerinden bir diğeri de ‘Telefonla Sipariş’ hizmeti. Buna göre, Türkiye’nin neresinde olursa olsun bir müşteri 0216 444 08 84 No’lu telefonu arayarak ya da www.koctas.com.tr’yi ziyaret ederek istediği ürünü sipariş edebiliyor ve o ürün müşterinin kapısına kadar ulaştırılıyor. Koçtaş’ın ‘profesyonellere özel ticari kart’ uygulaması da inşaat, otel, dekorasyon, boya gibi işlerle uğraşan tüm profesyonellerin harcamalarında %5 para puan kazanmalarını sağlıyor. Tüm müşterilerin sahip olabileceği Koçtaş Kart ise alışveriş yapan herkesin yüzde 1 para puan kazanmasına olanak tanıyor.