Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı Ankara'da Yapılacak



Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın himayelerinde ve Karayolları Genel Müdürlüğü Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen fuarda, Müteahhit Şirketler, Mühendislik, Proje ve Dizayn Şirketleri, Asfalt Serme Makine ve Ekipmanları Üretici ve Tedarikçileri, Agrega Üreticileri, Tünel Açma Makine ve Ekipmanları Üretici ve Tedarikçileri, İş Güvenliği Ekipmanları Üretici ve Tedarikçileri, Zemin ve Temel Mühendisliği Şirketleri, Otomasyon ve Kontrol Sistemleri Sağlayıcıları, Analiz ve Laboratuvar Malzeme ve Cihaz Üretici ve Tedarikçileri, Ortak Sağlık Güvenlik Birimleri, Yangın Önleme ve Yönetim Sistemleri Sağlayıcıları, Sinyalizasyon, Otomasyon ve Aydınlatma Malzemeleri Üretici ve Tedarikçileri, Tünel Tecrit Kaplamaları Üretici ve Tedarikçileri gibi pek çok başlık bir araya getirilecek.
 
Fuar dahilinde gerçekleştirilecek ticari eşleştirme programı sayesinde, ulusal ve uluslararası şirketlerin işbirliğinin sağlanması amacıyla, firmalara özel odalarda iş görüşmeleri yapma imkanı yine YTMK tarafından sunulmaktadır.
 
Düzenlenecek alan Müteahhitler, Karayolları ve Köprüler başlıklı 3 farklı panel içerisinde başta mega projelerin ihale süreçleri ve finansman konuları olmak üzere pek çok önemli gündemin görüşülmesi planlanmıştır. Fuarı 30.000’i aşkın ziyaretçinin takip edeceğini düşünülmektedir.
 
Fuarla birlikte, 1.Ulusal Tünelcilik ve Yer Altı Yapıları Kongresi, üç gün boyunca sürecektir. Akademisyen ve devlet erkânından 600 kadar katılımcının Kongrede dolayısıyla Fuarda yer almasını hedeflenmiştir.

Reklam Goruntulenme Bolumu