Kastamonu Entegre, Çukurova’da Sektör Profesyonelleri ile Buluştu



Kastamonu Entegre, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 2. Çukurova Ahşap İşleme Makineleri ve Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarları’na katıldı. Şirket; Vision, Reflection, Evogloss, ayrıca Glossmax, Arcylic Panel, Artfloor ve Floorpan serileri ile mobilya sektöründen alıcılar, üreticiler ve tedarikçiler ile buluştu. Kastamonu Entegre, beş gün fuar süresince, Türkiye’nin tüm illerinden ve Ortadoğu, Balkanlar, Türki Cumhuriyetler’den gelen profesyonellerle yeni pazarlara erişim ve yeni iş ortaklıkları ile ilgili çalışmalar yürüttü.

Fuar kapsamında konuşan Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, Çukurova Bölgesi’nin hızlı bir gelişim potansiyeline sahip olduğunu, dinamik ekonomisi ile geleceğin en önemli küresel ticaret merkezlerinden biri olacağına inandığını vurguladı. Bu öngörüden hareketle 2012 yılında Adana MDF tesislerinin üretime başladığını belirten Yıldız, tesislere yönelik şu bilgileri verdi: “2012 yılından bugüne Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren 380 bin metrekare açık, 95 bin metrekare kapalı alana sahip Adana MDF tesisimizde ham ve melamin kaplı MDF laminat parke ve parlak panel üretiyoruz. Ürünleri, Irak, Suriye, Lübnan, Mısır, İsrail, Tunus, Fas, Amerika ve Balkan ülkelerine ihraç ediyoruz.”

Reklam Goruntulenme Bolumu

2. Çukurova Ahşap İşleme Makineleri ve Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarları’na katılarak mevcut ilişkileri kuvvetlendirmek ve yeni işbirlikleri geliştirmek istediklerini belirten Yıldız,  özellikle de Ortadoğu’daki etkinliklerini arttırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.