Kayalar Kimya, Abratek ile Güç Birliğine Gidiyor



Kayalar Kimya, 2002 yılından beri Kore’nin en eski ve en büyük zımpara üreticisi Deerfos’un geniş ürün yelpazesini Türkiye pazarına sunan Abratek ile güç birliği yapacak. Kayalar Kimya, Abratek’in pazara sunmuş olduğu zımpara ürünlerinin mobilya grubu müşterilerine (mobilya boya, vernik ve aksesuar satıcıları) satış, dağıtım ve pazarlamasını gerçekleştirecek.

Aralık ayında yapılan anlaşma çerçevesinde, mobilya boya ve vernik pazarının yaklaşık yüzde 23’üne sahip olan Kayalar Kimya, Deerfos’un satış ve pazarlamasına destek verecek. Deerfos zımpara AR-GE bölümündeki mühendislerce geliştirilen patentli, yüksek teknolojili ürünlerin üretimi, ISO9001 sertifikası standartlarında gerçekleştiriliyor. Satışı yapılacak zımpara grubu ürünleri, uluslararası (FEPA) standartlara uygunluk gösteriyor.

Kayalar Kimya

Kayalar Kimya, 1976 yılında bölgesel bir tiner üreticisi olarak imalata başladı. Türkiye mobilya boya ve vernik pazarının yaklaşık yüzde 23’üne sahip Kayalar Kimya, yenilikçi ilkeleri, genç ve dinamik ekibiyle sektörüne en yeni teknolojileri ve ürünleri sunma iddiasını taşıyor. 24 bin m2’si kapalı olmak üzere toplam 32 bin m2 alana sahip üretim tesislerinde yılda 65 bin ton satış yapan firma, ürünlerini 37 ülkeye ihrac ediyor.