KayYapı 10. Yapı Teknolojileri Fuarı



KayYapı, 19-22 Mayıs 2011 tarihlerinde 10. kez kapılarını açıyor. Yoğun ticari hareketin, yapılaşmanın ve sanayileşmenin devam ettiği bölgede ihtiyaç duyulan her türlü yapı ürünlerini tanıtacak, ürün, hizmet ve çözüm sunan firmalar ile potansiyel alıcıları bir araya getirerek yeni iş bağlantılarının yaratımına fırsat sunacak olan fuar, Tureks Fuarcılık tarafından organize ediliyor ve Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenleniyor.

Konuyle ilgili dernekler ve meslek odaları tarafından desteklenen KayYapı, sadece Kayseri’nin değil, çevre illerin de yatırım alanında karar vermelerini sağlayacak önemli bir buluşma platformu olacak. Yurtiçinden ve yurtdışından gelen ziyaretçiler, uzman alıcılar KayYapı 11’de olacaklar.

Fuar alanı hakkında detaylar

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi önderliğinde Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Belediyesi ortaklığında kuruldu. Kayseri Dünya Ticaret Merkezi – Kayseri Havalimanı yolu üzerinde bulunan Kayseri Kültür Parkı içinde, havalimanına 2 km. uzaklıkta bulunuyor.

Fuar alanı: 13.500 m2
Kullanılan alan: 8.500 m2
Otopark: 7.400 araç kapasitesindedir.

Fuarda sergilenecek ürünler

Güçlü iş bağlantıları, yeni yatırımlar ve ihracat için buluşma noktası olacak fuarın hedefleri

Detaylı bilgi için tıklayınız.
Kayıt olmak için tıklayınız.